biruykusuzanne Hayaller_umut valla inanki kaç sefer yakılaştırıp yakınlaştırır baktım var birşey her seferde de gördüm
Mihribancglr Hayaller_umut gebesin galiba ben çizgi gördüm minik bir çiZgi kan ver kuzum inşallah vardır 🙏♥️
Bfduam Uysll ganolf dr neden vermişti sıkıntı neydi? Onu bende kullandım mayın tane yan etkisini yaşadım, sende nasıldı?
Uysll Bfduam ben hep gonal f kullandım hiç klomen femara falan kullanmadım. Bende polikistik over vardı düzensizdi adetlerim iğnenin hiç bir yan etkisini görmedim onunla bile ancak büyüyordu
Sultan_4242 Duzneli adet gören biriyim 2 gün gecikmem varken HCG yaptırdım 1.20 çıktı şuan 5 gün gecikmem var hala adet olmadım bidaha kan testi vermelimiyim hamilemiyim
Sumeyye12012 Hayaller_umut bende aynı senin gibiyim yap yap sonra negatif çok üzülüyorum şuan yapmaya okadar korkuyorum kesin gene tek bi çizgi göreceğim
Kokturk Hayaller_umut Siz çok streslisiniz bence bi bu düşüncelerde sıyrılıp hayata dönün kafanızdan silin tüm bunları rabbim nasip etsin inşallah ama ben size biley söylim siz bilmeden de yanlış bi harakette bulunsanız rabbim onları bizden daha iyi korur bu kadar üstüne gitmeyin konunun çok hassas davranmışsınız
Hayaller_umut Kokturk hassas davranıyorum çünkü radrasyon cok iyi bişey değil hep böyle günüm geçiyor bu işlerimde hep o zamana denk geliyor
Kokturk Hayaller_umut Denk gelince insan hassas davranır tabi haklı olarak ama biraz kendi haline bırakın olurmu