hnak61 Billurr tozun ismi gynopol mu acaba bende kullanıyorum iki aydır yumurta kalitesini artırmak amacıyla dedi doktor
Billurr Proxyfemin benım tozun adı ac karna sabah bir suya kariştırıp içiyorum doktora ona devam etceksın dedi hamile kalana kadar
Zeynfar 55Sevda_ mrb canm ben salı günü çatlatma iğnesi oldum akşamı değerlendirdim bugün de değerlendirdim yarında olur ama hafta sonu 2 gün eşim yok Bi zaman kaybı olurmu bu yoksa ilk günleri önemli iğneden sonra fikrin varmı çabam boşamı gidecek 2 gün içşn ya
EmineYavuzhan1 Bfduam Büyüyor canım 5 aylık olacak 5 gün sonra 😊 Kötü hastalandı virüs olmuştu sanırım atlattık şükür canım sen ne durumdasın hiç aklımdan çıkmıyorsun
EmineYavuzhan1 Bfduam Ya ben yetişemiyorum eve bebeğe temizliğe öyle bunalıma giriyorum kaynanamla aynı binadayız gelip gelip evin kirli olmasından dert yanıyor bebek sabahlara kadar uyumuyor ben de haliyle erken kalkamıyorum İnan yetişemiyorum bana biraz moral verir misin çok tükeniyorum
Bfduam EmineYavuzhan1 Allah güzel yazılar yazsın🤲 sende benim aklımdasın. Tükenmeye gelince o kadar tanıdık geliyor ki, bende bu ruh halimdeydim zor oluyor büyüyene kadar, özellikle uykusuz ve çok ağlıyorlarsa. Takılma, üzülme genel hal bu.
cgnduru 4 5 kere vuruldum. En son ağustos ayında hiç tutmadi bıraktım bende sonra tedaviyi, bu akşam hamile oldugumu öğrendim. İnşallah darısı başınıza