Usenmezz99 Merve123yak suyunuzda azqlma vs olursa suniyle doğum başlatıe suni istemem fiosunuz ozaman da sezeryane alırlar ama benim bildiğim sezeryane 38 39 haftalarda alıyolar yani diyeceğim normal foğuma hazırlayın kenfinizi😎🙂
1prens1prenses1402 Merve123yak rica ederim ama eğer doktorunuz sezaryan olmaz derse epidurall isteyin sancilarinizi hafifletir rahat edersiniz bebek doğum kanalına girmişse eğer sezaryan zor olur dicektir çünkü 40 hafta olmuş hayırlısı olsun genede ama eğer suni olursada epidural rahatlatir
ruveyda98 Merve123yak kuzu aslında suni sancıda normal sancınla aynı ama tek farkı kendi sancında artarak geliyor sunide ise bi anda ağır çekiyorsun süreci hızlandırıyorlar sadece yoksa aynı evet bende korkuyorum sumi sancıdan fakat çrkeceğim sancı yüzünden değil ilk doğumumda açılmam ilerlemedi ve çok sancı çektiğim için
1prens1prenses1402 Merve123yak evet canım malesef bebek kanala girmişse sezaryan zorlaşıyor bundan dolayı zaten sezeryan zamani 38. Hafta 😏 keske öyle olmasada bizde beklesek kendi kendine gelse bebişlerimiz ama malesef
Merve123yak 1prens1prenses1402 aaaa buna üzüldüm valla. E peki öyle bı durumda yine sezeryandan başka çare yoksa ne oluyor
1prens1prenses1402 Merve123yak sezaryana alıyorlar ama zorlu bi sezeryan oluyor bide kesik yeri bi kaç santim aşağıdan oluyor senin için zor değil doktorunuz için zor oluyor diye biliyorum benim oğlum da doktorum bana öyle demişti
Sevgi0147 Merve123yak canim devlete gidiyorsan 2 3 gün sonra gene çağırır hemen suni sancı vermiyorlar 41 haftayı gecincw veriyorlar
Merve123yak Sevgi0147 öylemi anladım canım sağol peki geçen hafta kilosuna 3600 demişti 1 hafta da 200 gram alıyor bebeğim 3800 felan olsa normal dermi yine
Sevgi0147 Merve123yak benim bebeğim 4 kiloydum sezeryan demedi normaldi devlet kolay kolay sezeryan yapmaz normal doğum yapturir
Betus34 Merve123yak bende 40+1 im dün kadın doğum acile çağırmıştı doktorum gittim nst de sancı çıkmadı çatı muaynesinde açıklıkda çıkmadı perşembe günü tekrar muaynem var suni ile başlatırız dedi artık çok zor taşıması Allah hepimizin yardımcısı olsun en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir şekilde yavrularımıza kavuşalım inşallah 🌸
Elissar Merve123yak ben de aynı durumdayım, bugün kontrolüm vardı. Cumartesi kontörle çağırdı, suyu plesentası iyiymiş, beklicez biz. Böyle olmaya devam ederse kendi ne zaman isterse.
Merve123yak Elissar ay iyi oldu bu yorum galiba bizede bekleyelim dicek. Suni vermesinde ben beklemeye razıyım normal doğumdan korkmuyorum suniden korktuğm kadar
Elissar Merve123yak ben de öyle. Annem iki doğumu da suni ile yapmış, hep öyle kötü anlattı ki en korktuğum şeydi. İnşallah gerek kalmaz ikimize de. Ama niye gelmiyor bu genişler bu kadar bekliyor?
Merve123yak Elissar evet benim de annem öyle. Bana cesaret verir her konuda ama bu konuda alma diyor oyuzden korkuyorum çok. Ve kabulde etmicem zaten gerekirse gider özelde yaparım