Merve123yak Kızlar sorum yukarda. Sizce bı sonuca bağlar mi artık yoksa bekletirmi? Suni sanciyi kabul etmeyeceğim zaten
Zadekuzu Merve123yak suni sanciyi nedenn kabul etmiyorsunuz. Kendinizi korkutmayin suni de ayni kendi sanciniz gibi.
Oznurkk Merve123yak siz her ihtimale karşı hazırlıklı gidin. Belki sancınız var bilmiyorsunuz belki açıklığınız var. Her şey ihtimal dahilinde. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻
_hamisanne Zadekuzu ay canım sana dua edicem yemin ederim bu mesaja ihtiyacım varmış bana da suni dedi de 😖
Merve123yak Zadekuzu 10 kişiden 9 u alma diyor o kadar çok kişiye sordum ki en cesaretli olan bile çekilecek gibi değil diyor o yüzden
Merve123yak _hamisanne Kime sorduysam suni sanciyi kabul etme diyorlar normal sancinin 3 4 kat fazlasi dediler. Ben kendimi biliyorum dayanamam yani vajinusmusta yaşadım iyice elden ayaktan çıkarım daha kötü olacağına sezeryan isteyeceğim
Zadekuzu _hamisanne bazilari cok abartiyor canim normal sanci da ayni suni sanci gibi . acilma olmasi icin ve ikinabilmek icin sanci şart o yuzden kendi sanciniz yoksa tabiki suni bir sancinin verilmesi gerekiyor. Kendinizi hic korkutmayin 🤗
Bebos Bizde 39 haftalıgız herşeyi denedik açılsın diye olmadı dört gün sonra kontrol benimde merak ettiğim şey nasıl bir yol izler ama kesinlikle suni sancı derse de hemen kabul ederim yuvarlanmaktan uyuyamamaktan bacak ağrısından öldüm
Zadekuzu Merve123yak normal sanci gibi sancisiz acilma olmaz ki ikinamazsiniz. Kendi sanciniz yoksa mecbur suni sanci verilecek. Sancisiz normal dogum olmaz
1prens1prenses1402 Merve123yak bence doktorunuz suni sancı derse kabul edin çünkü artık belirli bi güne geldiğinde bebiş anne karnında kakasını yiyo allah korusun doktorunuz ne önerirse uyun derim ben büyük ihtimallede suni sancı diyecektir ama oldu ki demedi pilates topuyla doğumunuzu başlatmaya çalışabilirsiniz
1prens1prenses1402 Merve123yak rica ederim ama eğer doktorunuz sezaryan olmaz derse epidurall isteyin sancilarinizi hafifletir rahat edersiniz bebek doğum kanalına girmişse eğer sezaryan zor olur dicektir çünkü 40 hafta olmuş hayırlısı olsun genede ama eğer suni olursada epidural rahatlatir