SinemMmMmMmMmM Bizde 6+6 yız Perşembe kalp atışını duycaz inşallahh 🥰 kasik ağrısı göğüs ağrısı birazda gerginlik var 😂
Alininannesi2888 Katze8sirac 4+4 haftalık 🙏👼 7nci haftamda gitmeyi düşünüyorum doktora bel ağrısı ve çok halsizlik var
Katze8sirac Alininannesi2888 ben 4+1 yarım gideceğim daha gazla dayanamayacağım keseyi bebeği görsek içim rahatlayacak
Alininannesi2888 Katze8sirac İlkinde bende çok gittim sağlıksız gebelik geçirdim çok stresli olmuştu o yüzden geç gideceğim. Umarım güzel haberler alırsınız 🧿❤️
Zanaservan Katze8sirac evet canım yarın inşallah ayy bende allahtan halen bulantı yok ama yemek yapamıyorum kendi yemeğimi yiyemiyorum 😩😔😔
muge1661 ozlemkrkmz nasıl gidiyor canım bulantıların var mı ? Benim ilk zamanlar ki gibi olmasada akşam saatlerinde bi midem tuhaf oluyor o his bi gitmedi 😁
ozlemkrkmz muge1661 olmazmı hiç neler çektim bu haftaya kadar doktorum ilaç verdide öyle bişeyler yiyebiliyorum su bile içsem çıkıyordu 🥺
Cano26 Katze8sirac merhaba bence 1 hafta daha sabır et 6+3 gibi git gitmişken keseyi bebeği kalp atışını hepsini aradan çıkartırsın şimdi gitsen sadece keseyi görüp bekleyeceksin bence haftaya git az daha bekle hayırlı olsun inşallah sağlıklı güzel haberler alırsın 🤗
Katze8sirac Cano26 canım 4+1 bugün gittim keseyi gördük bebeği ve kalp atışını dinlemek için 15 gün sonra gel dedi ❤️
AyseDerinAlya Ben de 1 ocakta öğrendim 5 haftalik hamile olduğumu suan 6 haftalik perşembe görmeye gidecez keseyi ikinci hamileligim 😊supriz oldu yeni yıl hediyesi
Gizemgizem25 Bende 5+4 ikiz annesiyim keselerimizi gördük ama kalp atısı henüz duymadık yarın kontrolüm var insallah duyarım 🙈
Elifcc Kızlar benim son adetime göre 5+5 doktora göre 5+1 sizdede böyle denildi mi ultrasonda farklı görüldü mü 5+1 dedi ama adet zamanıma geliyor o zamanda benim