Fnen Cicek08 aslında 4 cm güzel bir açıklık, İlişkiyi artırabilirsiniz, sıcak suyla duş alıp pilates topu ile egzersizler yapın, açılmanız artacaktır. Bu süre zarfında uzanırsanız açılma süreniz uzar. Bol bol egzersiz yapmaya çalışın
Cicek08 Fnen evet haklısınız zaten her gün biraz biraz pilates topuyla hareket ediyorum yürüyorum İnşallah vakti zamanında kendisi sağlıkla gelir
Bahar-hivda2020 Cicek08 hayır ben ilki suni sancıyla dogurdum o kadar zorki evet sabırsızlanıyor insan çocuğuna kavuşmak için ama ben bekleyin derim o geleceği zamanı bilir ve belki ufak ufak çekip 6 cm olunca suyunuz patlar bir saat içinde doğar kolay doğum olucak belki ama suni sancı normal sancıdan çok farklı
Teusa 4 cm ve arada hafif sancılar dışında bir şey hissetmiyor musunuz, benim de 1 cm idi de acaba kaç olmuştur,38+3deyim, belki ben de az hissediyorum
Cicek08 Teusa belki de sizin de ilerlemiştir hissetmiyoruzdur . Benim 36 da 3 cm acikligim vardı Bugün 38. 4 cm olmuş.
Teusa Cicek08 e dayanılmaz sancılar gelmeden de anlamayiz tabii. Kontrolum haftaya da benim keşke sancılarım kendiliğinden gelse bir an evvel
Cicek08 Sarisinbiiiranneeee Evet bende öyle düşünüyorum beklemek istiyorum herhangi bir risk yokken haftası da normalken mudahele etmeyelim
Zeynebinannesi25 Cicek08 Bende 39 haftalik 4 cm aciklik var enson çarşamba gel dedi 40 haftalik oluyoruz
Cicek08 Zeynebinannesi25 ay inşallah sağlıkla kolaylıkla kavuşuruz 🤲🏻 ben de 39 haftalık olsam belki kesin baslatalim doğumu falan diyebilirdim ama daha 38′iz bekleyebilir belki kendi sancimla gelecektir diye düşünüyorum.
Bahar-hivda2020 Cicek08 kesinlikle alah onun gününü saatini belirlemiş biz beden önceden müdahale edelim benim suyum azalmıştı yabancı ülkede olunca eşim kabul etti çocuk tehlikeye girer diye yoksa ben evet demezdim
Cicek08 Bahar-hivda2020 Aslinda evet çok haklısınız kaldı ki daha zamanı da var zamanını aşmış da değil. onun zamanı vardır Allah’ın izniyle gelir vakti zamanında