DogaCanan Kızlar şimdi aç karnına kan verdim. Sağlık ocağı 1 saat sonra tok ve glukozu içip gel dedi. Hemen kana karışır mı? Çok emin değildi hemşire 😓 2. saatte tekrar mı kan vericem.?
Asli1514 DogaCanan canım açlığı verip verdikleri içeceği 10 dakika içerisinde içip bittiği andan itibaren 1 saat sonra vermen gerekiypr
Mrvsmt2502 DogaCanan tok değil canm içeceği içip 1 saat sonra vereceksin. Bi şeyler yersen şekerin daha çok yükselir
Clk56 DogaCanan ben özel hastanede yaptım testi şu bile içme dediler ilk ac karnına kan ver sonra içeceği iç 10 dk içinde içecek bitti saate bak 1 saat sonra ilk kanı ver ondan 1 sqqr sonra 2. Kanı ver 9.30 10.34 11.34 oldu benim 4 dk ictim içeceği elmalı alın o daha iyi
Suzanne Canım aç karna verdin ya kanı şimdi hemen içeceği içeceksin bir saat sonra vereceksin diğer kanı başka bir şey yemeyeceksin
DogaCanan Suzanne ya bunlar tok gel dedi nasıl sağlık Ocağı bu? hemşiresi işi bilmiyor yanlış yönlendirme harına yine kan vermem gerekecek ya😡😡
Sumiire DogaCanan ilk kan vermenin ardından hemen içeceği iç bişey yeme tam 1 saat sonra kan vereceksin kan verdikten 1 saat sonra tekrar kan vereceksin toplam 3 kez kan vermiş oluyosun aç olman gerekiyo bişey yeme
DogaCanan Sumiire ya önce aç kan . Sonra yine aç glükoz içip 1 saat sonra gidicem. Sonra yine aç ve 1 saat sonra bir daha kan vericem demi😞
Sumiire DogaCanan En az 8 saat açlık olması gerekiyo ilk kan veriliyo hemen sonrasında glikoz içiliyo içtikten 1 saat sonra tekrar kan veriliyo tekrar 1 saat ara ile tekrar kan veriliyo yani hepsinde aç olman gerek
HazalS DogaCanan bizim sağlık ocağımiz hastanede yaptırman daha iyi olur burda çıkan sonuç net olmaya bilir dedi
Selin12- DogaCanan canin glokuzu içtikten 1saat sonra tekrardan kan alınıyor yanliz hiç bir şey yemen gerekiyor test bitene kadar o içeceği de 5 dakika da bitirmen gerekiyor içtikten sonra ayakta durmayın oturn öyle bekleyin
DogaCanan Selin12- glükozu içmeden de kan verdiniz demi? Hepsi aç olarak 3 kere kan veriliyor. 1 er saat arayla