211212g cute12 geçmiş olsun cnm ben yurtdışındayım burda kan sulandırıcı vermiyorlar sadece varis çorabı kullanmamı söyledi birde çok gerekirse ağrı kesici onun dışında merak etme bebeye hiç birşey olmaz dedi inşallah dediği gibi olur ☺️
busaydin cute12 Hiçbir ilaç kullanmadım, ağrımın olması durumunda parol kullanabileceğim söylenmişti ancak tercih etmedim. Doktorunuza danışarak corasprin kullanabilirsiniz belki diye düşünüyorum, danışmakta fayda var ☺️
Gozdesapan Kızlar karantinamın 2. Günü allaha şükür hiç bir etkisini görmüyorum hastalığın hepinize çok teşekkür ederim söyledikleriniz için inşallah böyle bitiririm hastalığı covid olan bütün annelerin de minikleriyle beraber sorunsuz atlatırlar inşallah 🙏
Efe12ebrar45 Gozdesapan Hiç korkma Allahın izniyle beslenmene dikkat et bitki çayı olarak da ıhlamur iç limon ve bal kat içine Rabbim acil şifalar versin
Gozdesapan Bu arada ilaç konusunda covid ekioleri ve sağlık ocağı doktoru hiç bi ilaç kullanmamam gerektiğini söylediler kullanmıyorum bende