Kahveli anonimgelin bende bi heves alirimda kullanmam diye düşünüyorum. Aslinda zırt pırt al kilo ver kilo yaşıyorum ihtiyaç ama iste bilemedim
Kahveli Tutii En iyisini yapmışsınız yazın gercekten kapalılar için yürüyüş çile gibi bir şey anlıyorum sizi 😊
Kahveli Sumeyye12012 Eliptik vardi evde arkadaştan aldık kullandım da ama bana göre değil ya pek o. Biraz seste çıkarttı komsum duydu mu duymadi mi bilmiyorum artık. Duyar da rahatsız olurlar diye hep gunduz 20 dk anca yapıyordum.
Oznurkk Kahveli bir heves aldık köşede kaldı küçük eve çıkınca satmak zorunda kaldık. Biz kim spor kim 😂😂
Kahveli Oznurkk benim evde küçük ama napayim ya elaleme göre yılda bir gelecek misafire göre karar almak istemiyorum 😄
Oznurkk Kahveli ama alırken katlanır olandan al bizimki katlanıyordu. Biz kullanmadığımız için sattık☺️
Seldaflcc Bende var oyle bir kosede duruyor. Bazen camasir askim yetmeyince uzerine camasir asiyorum cok kullanisli 😂😂😂😂😂
esredn Kahveli yani bandına göre değişir. Benimki biraz eski bir model ve sesi alt komşuya gidiyor. Bu sebeple geç saatlerde kullanmıyorum. Alt katım da bir kişi yaşıyor oda sabah kalkıp işe gittiği için sorun olmuyor.