ressamistanne Karelinannesi ben ilk aylarda sürekli ekşi yedim ekmeğin arasına lahana turşusu koyuyordum. Bi kavanoz biber turşusu bitirdim hatta ama bu sevdam pahalıya mal oldu hemoroid çıktı 😔 cinsiyet de kız
Karelinannesi ressamistanne geçmiş olsun canımmm tansiyonum düşmeyecek bilsem ikinci kaseyi kalkıp yiyeceğim ama 🧐
Karelinannesi Merveofs şimdi biraz zor tabi canım ama kuru meyve oluyor ya o şekilde bulabilirsin aynısı gibi etki eder mi bilmiyorum 🤷🏻♀️ Cinsiyet belli mi🥰
Merveofs Karelinannesi doğumdan önce yiyeyim de, şu an çare karpuzlu sakız😂 Cinsiyet belli değill daha 7.haftamız🙈
Karelinannesi Duyguseli_kz bugün pazarda gördüm canım pahalıydı ama vardı acelem vardı alamadım bende ama vardı yani 🙏🏻
Deniz0011 Karelinannesi bende simdi 25 haftalik hamileyim bebeyimin cinsiyetide erkek bende hep tuzlu ve eksi seyler istiyodum tursu erik tuzlu kraker tuzlu peynir falan😂
ZEYNEP2025 Karelinannesi ilk yesil tere ve kuru sogan aserdim 33 hafta olduk hala daha hergun kuru sogan yerim hep sebze yemekle gecti gebeligim zaten tatli abhr cubur sevmiyor bizim kiz 😊
SeldaS Karelinannesi lahmacun ve waffle çilekli çekti ikisininde kokusu burnuma buram buram koktu 🙈😂😂😂😂
Gizem260 Şuan mide bulantılarım var hiç aşermedim iştahım sıfır ama her gece rüyamda başka bişey yiyorum o kadar şeye de aşerilmez herhalde 😀