Karelinannesi Son birkaç gündür ekşi şeyleri ister oldum aşermek değildi tam. Ama gece gece şuan dayanamadım bir kase dolusu turşu aldım yiyorum🥲siz neler aşerdiniz ilk? Bebeğinizin cinsiyeti ne oldu?
Karelinannesi Duyguseli_kz bugün pazarda gördüm canım pahalıydı ama vardı acelem vardı alamadım bende ama vardı yani 🙏🏻
kahvesever__ Karelinannesi bir hafta bekledim kaldım yerde bulamadım sonra teyzem gönderdi kargoyla yedim sonunda 🤣
sdymtl Ben dün uykumun içinde ananas aşermiştim. Bir ara gözümü açtım eşimden su istedim. Suyu bir içtim resmen şekerli. Bugün gittim ananas alıp yedim. Aşerme ne değişik şeymiş.
Merveofs Karpuz 🍉🍉🍉 😍 Olduğumuz yerde tek yerde bulabildik o da bozuk çıktı yiyemedim hâlâ içimde 🤤🥲🥲
Karelinannesi Merveofs şimdi biraz zor tabi canım ama kuru meyve oluyor ya o şekilde bulabilirsin aynısı gibi etki eder mi bilmiyorum 🤷🏻♀️ Cinsiyet belli mi🥰
Surprizanne Karelinannesi 3 gün rüyamda karpuz gördüm ama nasıl görmek gözlerimi açıyorum sanki ağzımda yiyorum gibi 😂
Prensesannesiii03 Limon aşermiştim bende bir kilo limonu tuzlayıp yemiştim 😂 genellikle hep ekşi şeyleri aşerdim kızım olucak 🌸👼🏻
Karelinannesi Prensesannesiii03 işte son günler sürekli limon yiyorum bildiğin portakal yer gibi dilimleyip hemde🤷🏻♀️ Ama bu akşamki turşu bambaşka birşeydi 😅