Gizemkocar Ben normalde medicanaya gidiyorm sgkli dogum ucreti 10500olmuş..medikal park 13750istiyormus sanırım o yuzden kentin bu tarz birsey demesini anlayamadm genelde cok daha yuksek fiyatlar koyuolar çünkü
CerenCylnOzl Gizemkocar Ocak zammı öncesi Medicana ve Medical Park ile görüşmüştüm. Medicanayı hatırlayamıyorum şu an yanlış bişey söylemiş olmayım benim özel sağlık sigortam karşılıyordu orayı ondan aklımda kalmamış. Ama medical park 4750 civarıydı. Zam sonrası ne olmuştur bilmiyorum
Dlkkoge CerenCylnOzl zam öncesi MedicalPark 9700 dü sizin sigortanızdan dolayı bu fiyatları aldınız bence
CerenCylnOzl Dlkkoge dışarıdan bi doktor ile gidersem sigortamı kapsamıyordu ve bu fiyatı verdi. Aaaa bi dakka bu verdiğim fiyatlar sadece doğum İçin. Doktor ücreti yok yani, ondan farklı olabilir çok pardon. 😅
Dlkkoge CerenCylnOzl aynen şimdi oldu :)) bende medikale gidiyorum fiyat aldım çünkü biryerde bir yanlışlık var diyorum ama keşke sizin dediğiniz fiyatlar geçerli olsaydı 🤩🤩
CerenCylnOzl Dlkkoge ayyy valla kusura bakmayın 😅 hamilelikten herhalde düşünemedim dış doktor kısmını 😅 neyseki sonradan aklıma geldi 😂
Cnsgkc donmezzderya ay 4500 den 10000 e çıkmış olamaz heralde o fiyat okuduysa hastane değiştiririm ya şoktayım
donmezzderya Selmaa1 egepol 6500 315 muayene doktor mükemmel hastane mükemmel herkes ilgili ve heryer tertemiz kaç yer dolaştım orası çok iyi geldi Bülent Turgut ay doktorum
Cnsgkc donmezzderya telefonda söylemiyorlar yüz yüze söylüyorlar gidince arkadaş soracaktı bakalım bekliyorum 😊
Darkfairy Selmaa1 canım ben izmir park yaşam ofislerinde zekeriya Beye gidiyorum doğum paketi var doğumda medicana da yapcam heriey tahliller muayeneler oda doğum dahil 12000 ₺ verdim . Gayette memnunum
Dlkkoge Darkfairy Zekeriya bey çok iyi ya medicalden sonra kendi yerini açmış kardeşimin riskli gebeliği vardı çok güzel bir şekilde devam ettirdi bu süreci toplam fiyatta şuanki şartlara bakılırsa iyiymiş