Mylove Laboquick marka 20 ovulasyon testi +6adet gebelik testi =78 TL ye düşmüş ihtiyacı olan varsa arkadaşlar trendyol de
5eylul Mylove çok teşekkür ederim yeni almıştım daha çok var zaten bu ay yumurtlama görmedim. Gelecek ay denerim
5eylul hayat_23 haklısın kuzum. Bir Dünya karışım da denedim doktorlara da gittim bir şeyin yok diyorlar ama olmuyor
Snglseyma 5eylul cnm görmysan doktora git çatlma iğnesi vursun bende yapydum görmydm iğneden snra iki çizgi görym kaç gündür bence testle oyalanma doktora gt
5eylul Snglseyma kuzum yaram derin :( Yapmadim mi sence :( Klomenler femaralar ovitrelleler folik asit balik yağı yaptığım bi dünya kürler… ama maalesef olmuyor olmuyor. Teşekkür ederim tavsiyen için ❤
Ozge 5eylul canım 1yıldır deneyip olmuyorsa doktora görünün diyorlar. Bi muayene ol enfeksiyon veya basit bir kist bile engel olabiliyor.
5eylul Ozge canım o yollardan çoktan geçtim. Rahim filmi dahil olmak üzere. Neler neler ama olmadi. Bir sorun yok diyorlar
Dilek1001 hayat_23 evet ben mfk ile gebe kaldım bu ay karışım kullandım 3232 günleri degerlendirdm veee hamileyim 🙈😇🙏