Nazli_06 Kızlar 11+1 günlük gebeyim ve fena şekilde kabızım artık afedersibiz tuvalete çıkınca makatım ağrıyor bu durumu yaşıyan varmı neler yiyip içtiniz?? Ben incir zeytinyağ kuru kayısı felan yedim ama nafile
GamzeDurmus Nazli_06 bende 11+6 haftalık hamileyim neredeyse 2 gündür çıkamıyorum tam otururken karnımın içi acıyor makattan ağrı giriyor bende kuru kayısı yemiştim önceden karnıma ağrı yaptığı için daha yiyemiyorum kefir içiyorum biraz biraz fayda ediyor ama başka çözüm sunan olur diye burada bekliyorum 🙄
Lavinyam Nazli_06 geçmiş olsun arkadaşım ben de aynı sorunu yaşadım balık yagı kullandım geçti hiç sıkıntım kalmadı balık yagı kapsülü içiyordum rahat gidiyordum lavaboya
Pembekurdele Nazli_06 bendede aynı sorun vardi canim sıcak suya ceviz koydum suyunu içtim bir yandanda cevizi yedim ise yaradi dene istersen
Livan Nazli_06 sabah aç karna 4 5 tane kuru kayısı yiyip üstüne ılık su iç o kadar iyi geliyorki ben 2.5 hafta çıkamadım tuvalete dediğimi yaptım rahatladım
Nazli_06 GamzeDurmus ya evet o kadar kötü bi durum ki artık ağrıdan tuvalete çıkma korkum oluştu inşallah faydalı bişey öneren çıkar 😓
tospikaskim GamzeDurmus 19+3 haftayımben çok şükür 1 kere mi ne olmuştu tam da hatırlamıyorum ama o da kısa süreli bişeydi çok şükür her akşam kefirimi kendim mayalıyorum her akşam içiyorum bir bardak. Olmadım hiç inşallah daha olmam ama kefir çok faydalı buna eminim hem çocuk için hem de anne için kabızlığı da 👍
GamzeDurmus Nazli_06 biraz biraz iyi geldi çok olmasa da her akşam 1 çay bardağı içmeye çalışıyorum ama sade içemiyorum meyveli aldım 🙄