Eslem_1 Detaylı ultrason kaçıncı haftada yapılması gerekir? Ve radyoloji uzmanına mı yoksa bir perinatolağa mı gitmek lazım ? Fark olur mu acaba ?
mihraveannesi Eslem_1 doktorum 20 - 24 arası dedi ve perinatologa yönlendirdi henüz gitmedim o yüzden farkı bilemiyorum 🤷🌺
Cansurts Eslem_1 Riskli bir gebeliğim olduğu için kendi doktorum Perinatoloji uzmanıydı kendisi yapmıştı benim detaylı ultrasonumu bebişin kalbinde sıkıntılı bir durum görünce radyoloji uzmanına yönlendirdi canım.
Eslem_1 mihraveannesi beni muhtemelen hastane bünyesindeki radyoloji uzmanına yönlendirecek ama farkları olur mu ki radyoloji sadece bu alanla ilgileniyor perinatolog daha yoğun
Eslem_1 Cansurts perinatolog radyoloji uzmanına yönlendiriyorsa radyoloji daha kapsamlı inceliyor o zaman 😊👍🏼
Zynp44 Eslem_1 ben dün radyoloji uzmanında oldum doç dr inanılmaz bakıyo herşeyini anlıyo cidden bencede radyoloji diyorum
Eslem_1 Cansurts AA cihazlarının farklı olduğunu da şu an yeni öğrendim ne fark var acaba ? O zaman ben radyolojiye gideyim
Deva22 Perinatolog asıl bu konuda daha uzman özellikle ayrıntılı ultrasonu kesinlikle bir perinatolog yapılması gerektiğini biliyorum radyologlar konusunda bir fikrim yok ama
Cansurts Eslem_1 Bende yeni öğrenmiştim o zamanlar ☺️ Herhangi bir riskiniz yoksa perinatolojiye göndermiyorlar diye biliyorum. doktorunuz kime gitmeniz gerektiğini söylediyse oraya gidin derim canım ☺️
mavi0803 Zynp44 peki ameliyata gire gibi size önlük mü giydiriyorlar yoksa normal muayaene gibi mi oluyor ?
mavi0803 Eslem_1 bana doktorum 20 . hafta dedi ona göre randevu aldım ( bana sormamıştınız ama cevaplamak istedim😊)
mavi0803 Eslem_1 beni üniverste hastanesinin radyoloji bölümüne yönlendirdi normalde özel hastaneye gidiyprum ama hastanede yapılmıyor sanırım burda