Neroizm Hilalk erkek cikmisti cin takviminde 13. Haftada erkek oldugunu tahmin etti doktor. 17. Haftada dogrulamistik.
Neroizm Deryaq yayvan bence ama herkes erkek mi diye soruyor. Ben pek anlamiyorum bu islerden galiba. Yuvarlak da bana mi yayvan geliyor acaba. 🙂
Hilalk Gozde232734 olmaz mı mide bulantısı ve kasılmalar oluyor midem de tuzlu şeyler yiyince bastırıyor ama hiç kusmadım şuana kadar ☺️ Siz kustunuz mu
Kubranurbulur Hilalk 13 haftada öğrendim hem rus hem çin takvimi tuttu bugün gittim 17 haftayız sordum yine değişebilir diyenler oldu çünkü net kız cinsiyetimiz değişmedi aynı 😊
YeninesilAnne Ben karbonat testi yaptım öyle de doğru çıktı 😅 bir bardağa idrarını yap üstüne bir kaşık karbonat dök köpürürse erkek köpürmezse kız olacak dene bak canım sonucu bana da söyle 😂 sana saçma gelmesin ben de denedim çünkü
2cocukluhayat YeninesilAnne Dediğiniz testi bende yaptım ama köpürmek değilde sadece kenarlarda beyazlama oldu acaba sonuç nedir 😏
Seher7213 Deryaq olmazmi çok fark var hemde kizimda çok rahat bir hamilelik gecirdim oğluma ise 22. Haftam bitiyor ama hâlâ aynı baş bel kaşık ağrısı var halsizlik cabasi
Kubranurbulur Seher7213 ya aslında fark oluyor ama kız erkek cinsiyet olarak farklılık olmuyor malesef 😢 ya ne güzel bende kız bebbişe hamileyim ilk 3.5 ayım zor geçti daha kusmalarım bir haftadır yok 17 haftayım
Gulsummmsen Hilalk 16+4 erkek olacaqnı öqrendim Çin ve Rus takvimide erkek diyordu.. Hiç kusmadım hamileliğim çok rahat geçiyor sadece ilk aylarda mide yanmam fazla oldu..hiç yemediğim tatlıyı hamileliğim de yedim 🤣😉
Gozde232734 Hilalk yok kusmadım batma bendede var normal ama insan korkuyor.gece uyumaya yakin midem yaniyo herhalde açlıktan
Neshaakin Hilalk 13+2 de öğrendim oğlum olacak inşaAllah 😍 kuzum çin takvimi düzmece çünkü babanın verdiği kromozoma göre cinsiyet oluşuyo elalemin çini bunu nerden bilsin 😁
YelizMami 12 haftalıkken ögrendim erkek ti suan 26 haftalığım erkek Çin takviminde de erkek çıkmıştı ❤️🤗
Emos91 Hilalk ay o gudubet yüzünden kesin kızım olacak diye dolandım 🙈 tam 15. Haftamızda erkek olduğunu öğrendim tabi tam bir şoktu 😂
EdanurBa Hilalk bende cin takviminde kız çıkıyordu 12. Haftamda oğlum olacağını öğrendim 16. Haftada netleşti ☺️ Çin takvimine inanma