tazebiranne_hg04 Mommm1606 bir gün içinde bitti benim ama kişiden kişiye değişir kimisi daha uzun sürüyor benim kanamam da çok değildi
Minikanne123 Mommm1606 benim kesilmişti tekrar başladı, kanama alanım da var maalesef kişiden kişiye değişiyo ama tabii
Mommm1606 bilgegk doktorunuz heehangi birsey dedimi normal yada fazla surdu gibi direk kirmizi kanamanizmi var
bilgegk Mommm1606 ilk basta kırmızıydı canım suan kahverengi kanamalarim kese yaninda kanama alanim var kanama sebebim o yuzden
Askiletotomsu Mommm1606 banadoktorum gelir bı sure daha Hemen geçecek diye bekleme Geçmezse endişelenme demisti
Mommm1606 Askiletotomsu banada oyle dedi kesilip geride gelebilir kirmizi kanama ve agri olmadan endise etme demisti 3 gun sonra kontrolum var umwrim hersey iyi olur
Mommm1606 Cellci ben bir tane vuruldm ilactan oce sadece ilacada persembe gunu basladm aksm cok yok ama lavaboda geliyo bazen endise ettim o yuzdenbi
marsel_ve_annesi Mommm1606 benimki 1hafta sürmüştü hem iğne oluyordum hem progestan kullanıyordum Ama çok şukur attltdık inşallah sizde atlatırsınız