DuyguGngr tatlım benim oğlum hep öyleydi hala daha öyle Paşa'nın keyfi yerinde dönmeye niyeti yok doktorum şuan doğurmaya çağın için sorun yok ilerleyen zamanlarda dönmezse duruma göre konuşuruz dedi şuan 27 haftaligiz ve ben bütün gün merdiven inip çıkıyorum bütün gün ayaktayım işim gereği ve ister istemez bel ve kasık ağrısı yaşıyorum ayakta durma demesi bu yuzdendir bazen iki bacak aramda öyle sandım oluyormuş sanki birden doğuracakmisim gibi 😊😊 Allah yardım etsin sanada
Daha çok erken dönmesi için zaman var.Ama içiniz rahat edecekse siz secde pozisyonda gün içinde 10-15 dk durun dönmesine yardımcı oluyor.
DuyguGngr Cnmm benim bebeğim de 20.haftalardan beri makat geliş şimdi 27+2 olduk bugün kontrolüm var döndüğünü hiç sanmıyorum ama doktorum 34e kadar yolu var kafana takma dedi
DuyguGngr bence biraz erken konusmus biz 27 haftalikken ve 33 haftalikken kontrole gittik 27 de tersti 33 te donmustu son anda bile dönen bebekler var bence kafana takma ins bidaki randevunda donmus olur
Daha dönmek için vakti var bebeğin merak etme stres yapma 👍🏻
DuyguGngr banada o haftalardan itibaren sezeryan gibi görünüyor bebek ters dedi doktorum detaylı ultrasondaki doktor da öyle demişti.. Sonuc olarak dönmedi. Yarın sezeryan doğumum var. Hayırlısı olsun hakkımızda canım