merhaba 29 haftalık gebeyim dün kontrole gittim doktorum bebeğin ayakları aşağıda böyle giderse sezeryan görünüyor ve ayakta fazla kalmamaya dikkat et dedi başına gelen varmı acaba ?
    38 haftadayım bnmde aynı bayramdan snra sezrryan olucam ama senn için daha erkenn
    DuyguGngr Neden hemen erkenden öyle dekis ki benim bebeğim 36.haftada doğuk pozisyonuna döndü doktorum hep bekleyelim döner diyodu daha döner merak etme 😊
    DuyguGngr benimde öyleydi 34 e kadar dönmedi sonra dönmüş kendiliğinden doktorum sürekli sol tarafa yat demişti döndü sonrasında
    CNım genelde o haftalarda bebekler ters duruyo zaten Bunu doktorun söylemedi mi sana benim bebeğimde 27.hafta da ters dönmüştü ama yaklaşık 29. Haftadan beridir de Doğum pozisyonunda yani dert etme daha zamanın çok var Doğuma kadar sürekli dönebiliyorlarmış zaten
    DuyguGngr benim 28. Haftada döndü ama erken döndü. Bazılarının 35-36. Haftada dönüyor
    DuyguGngr çocuk zaten 29-36 hafta arasında dönüyor benim 32. Haftada döndü genellikle de 32-33 de dönüyo dedi doktor sen aldırış etme sakın bozma moralini
    DuyguGngr 29da benimde sizin gbi ayakları aşağıda dedi , ne zaman döner dedim hiç donmeyenlerde var ama 35e kadar dönebilir dedi erken daha
    DuyguGngr aynısı bana da olmuştu canım 29 da dönmemişti ama doktorum dönecek büyük ihtimal döner diye düşünüyorum demişti 31 de gittim dönmüştü 🤗🤗
    çok teşekkür ederim bende anlayamadım zaten doktor o kadar olumsuz du ki moralim onun konuşmasına bozuldu yani
    DuyguGngr canim ben 28 haftalikken yani gecen hafta makat pozisyonunda dedi erken dogum riskim var dendi. O gece baska ile sevk oldum. Bebek gece yan pozisyona gecti. Durumum ciddiydi diger gun baska ile sevk oldum bebek dogum pozisyonuna gecmis. Yani iki gunde dogum pozsiyonunda oldu 🤕herseyin hayirlisini dile. Henuz erken cunku
    DuyguGngr valla canım ben 34 haftaya girdim bugün benim bile ters ve dr dönmezse sezeryan falan demedi dönecek dönmeye çalışıyor dedi böyle hemen sezeryanı aşılayanlara deli oluyorum ya ne meraklılar anneyi kesmeye kadın zaten tedirgin moral versene 29 hafta senin için çok erken hem dönmezsede yapacak bişey yok furkan kayabaşoğlu diyor ki doğum bir amaç değil araç olmalı bencede çok haklı bebeğimiz sağlıklı olsunda varsın sezeryan olsun bendr çok normal istiyorum ama olmazsada yapacak bişey yok tek kızım sağ sağlim doğsun
    DuyguGngr bende 34 haftalığım benimde aynı ayakları aşağıda çok fena tekmeliyor beni. Sezeryan olacağım için dönüp dönmemesi sorun değil dedi
    DuyguGngr o haftalarda benimde öyleydi 32 haftaligiz dün bakti doktorum kafasi asagida dogum pozisyonunda dedi sonra eve geldim tekrar döndü mü napti sabahdan aksama rahmimi tekmeledi resmen canımı acıtti suan hala dönebilecekleri kadar yerleri var sen korkma döner bebek insallah 35de 36da dönen var yerleri o kadarda az degil icerde 😊
    DuyguGngr döner inşallah canım benimkide detaylıya felan girdiğimde kanala doğru duruordu baş aşaşğı yani son gittiğimdede makat gelişi dedi dr sanırım hala dönmedi 33 olcam yarın bebeğin oynadığı yerler sağ sol hareket ettiği zaman kafası solda ayakları sağda gibi geliyo bana inşalalh döner ilk doğumum normaldi bunuda normal istiyorum allahın izni ile
    DuyguGngr bebeğin tersse daha fazla hareket etmen gerek ki bebek Doğum pozisyonunu alsın zaten daha çok erken 34 e kadar bir sürü pozisyon değiştirebilir ki benim büyük kızımda öyleydi sürekli pozisyon değiştiriyordu Doğuma 1 hafta kala Doğum pozisyonuna girdi çünkü hareketlerimi daha çok yapmaya başlamıştım ☺️
    DuyguGngr canım doktorunun çok acelesi var sanırım benim bebeğim 34. Haftamda döndü,senin için değerlendirme yapmakta pek aceleci olmuş doktorun
    Umarım döner stres yapmayın kendinize bizim bebiş te makattı dönmüştü baş aşağı 4 gün sonra kontrole gittik yine makat pozisyonu almıştı 🤣 daha da dönmedi zaten 😌 38 haftalık oluyoruz bu hafta daha yeni sezeryana karar verdi doktorumuz döner diye çok bekledi. Oda ağrılarım oluyor o yüzden sezeryan önerdi yoksa sezeryan konuşmak için çok erken yani
    DuyguGngr yuh artık ne kadar erken konuşmuş ya benimki 33. Haftada döndü ben 35 te bile dönen duydum