asyaa0 Günaydın canlarımm ♥️ Gününüz aydın olsun, sağlığınız, huzurunuz, mutluluğunuz bol olsun ve mucizelerle dolu bir gün olsun! ✨ Bugün kahvaltıda neler yapıyorsunuz? Eşim evde bugün ne yapsam bilemedim önerilerinizi bekliyorum 😋💕
ftmnr_drgt asyaa0 Gunaydin 😊 hafta sonları eşimle hazırlıyoruz hafta sonları evde oluyor , dolaptan milföy çıkardım sigara böreği sarıp atmıştım buzluğa onları çıkardım birde pazarları vazgecilmezimiz akıtmadir, yanına da yeşillikler ve kahvaltılıklar 😊
elaweannesi asyaa0 kaşarlı omlet yanına kuruluk biber kızartması kalanı standart kahwaltılık hamileyiz daha napalım doysunlar da😂😂
elaweannesi asyaa0 aynen çok çekti bende eşim işte olur üşenirim akşam kaşar tost sabah zaten kaşar tost o yokken ah ahh bi doğuraydım o da kurtulaydı bende😂😂
ftmnr_drgt asyaa0 teşekkür ederiz sizlere de😊 her pazar çeşitlendirmeye çalışıyorum geçen hfta menemen yapmıştık, baze kremali patates bazen domates soslu sosis tabi bu dönemde sosis olmuyor 😊 bazen pankek , tabi acıktık tekmeler yiyorum😊