Ogi34 kan sulandırıcı kullandın mi hiç Dr Ler tavsiye etti mi? Tüp bebek merkezlerinde tekrarlayan düşüklere de tedavi uyguluyorlar… Tüp bebek merkezi diyorum ama yani ilaçla tedavi de yapıyorlar sadece illa tüpe koyup işlem yapılıyor algısı olmasın aklında… Eğer bu kadar sıkıntılı geçtiyse gebeliklerin normal hastaneler de zaman harcama derim… Memorialler de uzmanlar var onlar olur ya da bahçeci tüp bebek merkezine gidersin orası olur… Bizim 2 sene olmadı o 2 senenin içinde de 1 sene ilaç tedavisi falan gördük aşılama önerdi hastane.. açıkçası hastaneye guvenmedim ordan oraya Dr gezip durmadan testlere para vermektense bir suru ilaçlar alıp masraf etmektense dedim güzel bir tüp bebek merkezine giderim güvenim tam olur. Ama iyi araştırmak lazım merkezi de benim komşum sağolsun çevresi hep bahçeci ye gitmiş gebelik olmuş ilaçlarla sadece hemde…benimde arkadaşım vardı 6 kez tüp bebek tedavisi olmadı burada tuttu ikiz bebekleri doğacak bu aylarda… Tüp bebek merkezlerine toplu ücret veriyorsun bizim Dr 800 tlydi 6 aylık ücreti… Özel hastanelere 6 kere gitsem zaten fazlasını öderim bu tutarın… Kendini de koştur koştur çok yorma yani proflara gitmek bilindik yerlere gitmek en mantıklısı canına yazık yoksa