Vdk SafinazYilmaz eflal vera fazlasıyla agır ve söylenmesi de çok zor diye düşünüyorum çocukları farklı isim koyacağız diye agır bir yüke sürüklememek gerekir asel meva daha makul bence diğer seçeneğe göre 🌸
Ozge11 Canparcam ben de bir öğretmenim hislerime tercüman oldunuz. 6-7 yıl sonra bi sınıfta kaç tane asel olacak merak ediyorum ☺️
Gisem SafinazYilmaz bende kızımın adını asel meva koyucam Allah nasip ederse ama eşimin annesigil aseli beğenmiyor simdiden meva yı kullaniyor kayinvalidem
Bihilal SafinazYilmaz ipek ismi gerçi bizimkinin ismi belli rahmetli kayınvalidemin ismi Leyla ve nişanlıyken belirlemiştik masal vardı o yüzden Leyla Masal koyacaz ama Leyla İpekte kafama yatmaya başladı bilemedim 🤔
Frida Çok seviyorsanız bir şey diyemeyeceğim ama herkes Asel koyuyor çocuk okula başlayınca sınıfından en az yarısı Asel olur daha farklı isimlere yönelin bence 😊
eylul-kaya4 bende kızımın adını asel meva koyucam gayet güzel bir isim bence anlamları falan ama zeynep mevayıda düşünebilirsiniz oda güzel