[silindi] Herkes bu isimlerden koyuyor lina liya Mina gibi isimler gerçekten gelecekte adaş karmaşası yaşanacak farklı olacak diye güzel isimlerden uzaklaşıldı biz nihal koymayı düşünüyoruz hiç yeni çıkan isimler cazip gelmiyor bana eski isimler daha güzel ben Zeynep Elif gibi isimleri de çok seviyorum ama çevremde çok var o yüzden çevremde olmayan bir isim istedim
ebru_ecrin_demir Asel alya aras asaf bu isimler her 2 bebekten birine konulan ismi şuanda gerçekten kulağa hoşluğu bile gitti
despina234 Asel isminden gına geldi arkadaşlar başka bir sürü isim var niye herkes Asel koyuyor? Ayrıca farklı olsun diye zorlamayın,güzel tek bir isim bile çocuğa yakışıyor.
derindoruk SafinazYilmaz iki isimde ısrarcı degılsenız asel sadece cok guzel. Yada zeynep asel, asel mina. Ben sadece mina koyaxagım:)
YAkyol SafinazYilmaz ayri ayri hepside cok guzel isimler ama birlesince telaffuzu zor ve biraz birbirne yakin isimler degil bence
Beriliko İkiside çok zor ve hoş değil bence aseli istiyosanız tek asel olabilir yada yanına biraz daha bilindik isim asel duru asel mina olabilir
Neroizm SafinazYilmaz nefes nadir koyulan bir isim bence hos. Herkesle ayni olmasin adi, farkli olmasi bence guzel. 🤗