Mervekrmn Sımdı ben ozele gıdıyordum normalde oranında fıyatları ucunca baska detaylı ultrasyona devlete randevu aldımm ama o hastanede daha once hıc kaydım yok ılk defa gıdıcegım sızce bakarlarmı emın olamadım kaydım yok dıye bıraz tereddutte kaldım😔
Liyalina Mervekrmn bakmasi gerekiyor sonuçta gebe bi hastasın ve detayli ultrsyn cekmek hakkin fark etmezki çoğu kişi oyle yapiyor doktor takipi ozel ama bazi durumlarda durumu el vermiyor devlete cekip ozeldeki doktoruna gosteriyor kiz kardeşim de öyle yaptı
betuss5 Mervekrmn Sabah erkenden gitmen gerekiyor canim gun icinde tekrar siraya koyuyorlar randevuna gore .Bende ozele gidiyordum testlerimi devlette yaptirdim baktilar sorun olmadi .Dogum ucreti cok fazla dediler ozelde devlette devam ediyorum .
Mervekrmn @ArenAsilmomm ah o kadar zor dusurdum kı randevuyu o kadar zor kı devlette randevu bulmam bıraz tedırgın olmustum tesekkur ederım😊
Seymaayyy betuss5 devlette kaç haftalıkken başladınız ben 39 haftalığım devlete ilkdefa gıdıcem pazartesı günü oyuzden sordum bakarlar umarım 🙂
Mervekrmn @betuss5 zaten randevum saat 10da gıderım o sorun degıl gercekten ozellere yetısılmıyor bende sasırdım kaldım yanı ne yapıcagımı
betuss5 Mervekrmn benim ilk normal dogum gozukuyordu bebis donmedi sezeryanada 7 bin dediler veremeyecegim icin devlete dondum .Allah yardimcimiz olsn insallah kolay atlatiriz bu sureci
betuss5 Seymaayyy 34.haftada basladim devlete .Randevu bulmak zor oldugu icin ayni doktora denk gelemedim .Bazi doktorlar son haftada kabul etmiyor .35-36.haftada ediyorlar anca
betuss5 Seymaayyy İlce hastanesine gittim birkac sefer .38.haftamdayim son gittigim doktor direk sezeryan gunu verdi mesela kabul etmem demedi hic .Senide ederler merak etme .Son ayda oldugun icin acildende sancilandim deyip girmeyi deneyebilirsin mecbur bakcaklar o zaman
Gamze_yildirim Kaçıncı haftanizdasinız ben son aya girildikten sonra kabul edilmediğini biliyorum kabul edenler de varsa zar zordur herhalde
dugmeannesi Mervekrmn Bakiyolar kuzu benim ozeldeki doktorumda detaylı ultrason için cihazını yeterli görmedi detayliya başka doktora gozukun benim cihaz onların ki kadar iyi değil dedi bende üniversite hastanesinden randevu almıştım normal gittim baktılar hiç öyle vay efendim başka doktordan geldin vs tarzında bişey demediler. Baktikdan sonra senin için bir kağıt hazirliyolar bebeğin degerlerinin yazılı olduğu ama onu sana vermiyolar onun mutlaka resmini çek ozeldeki doktoruna götür göster
dugmeannesi Mervekrmn tabi canım sen dersin resmini alabilirmiyim ozeldeki doktorum görmek istiyor dersin izin verirler . Biliyorlar zaten çoğu doktorda detaylı ultrason olmuyor ordan geldiginizi biliyorlar öyle sıkıntı yapmiyolar. Ben Tarsus’ta oturuyorum Mersin’e gittim detaylı için . Hiç tereddüt etme onların görevi o verirler yani ama ikili tarama sonucunu da götür yanında ekran mi alırsın kağıdı varsa onu mu goturursun bilmem ama ikili tarama sonucu istiyorlar
Mervekrmn @dugmeannesi cok tesekkur ederım Allah razı olsun ben acıkcası ne goturucegımı bılmıyordum yanımda bu bılgı cok ısıme yaradı sagolun🙏
Kelebekbusra Mervekrmn ozeldeko doktorum ıstıyor demene bıle gerek yok ben dedım kı fotoğrafını çekebilir mıyım rıca etsem tabı dedı vıdeo alma yeterlı fotoğraf cek sadece dedı bende ole yaptım
Seymaayyy betuss5 icin rahatladı ınsallah aksı durum olmaz burada çok gördüm almadılar falan dıyenlerı devlet mecbur alıcak demsıtım içinden ama yınede endıselıydım bu iyi oldu teşekkürler 🙏