Aysegul123 Elfidam bende öğretmenim. İdaremin bu konuda pek bilgisi yok. İnternetten araştırdım yaz tatilinde çalışabilir raporu anlamıyormuşuz. Tatilde olduğumuzdan dolayı. Yanlış mı acaba
Elfidam Aysegul123 eger calisir raporu almazsaniz 3 haftalik dogum oncesi izniniz yanar ve sonrasina ekletemezsiniz. Sizin su aralar 32. Hf niz gidip almaniz lazim. Ben gecen hafta aldim cunku 2 hf kullanabilmek icin
Aysegul123 Teşekkür ederim hocam sizi anladım da okuduğum bildiler de tatilde çalışabilir raporu alamazsınız diyor. Eğer tatile denk geliyorsa Doğum iznine ayrılmak zorundaymışız. O yüzden kafam karıştı. Kusura bakmayın lütfen.
Elfidam Aysegul123 kafanizi neden bulandiriyorsunuz ki fiilen calistiginiz zamanlara denk gelen haftalariniz var ve bunu dogum sonrasina aktarabilmeniz icin calisir raporu almaniz gerekiyor
Dua BirglKaytanSolmaz verirler mi acaba çünkü ben anca 32+6 da gideceğim kimi de diyor ki 32+0 olunca izin başlamış sayılıyor onun İçin 31+6 ya kadar alınmalı
Elfidam 31.haftamda devlete gittim genel muayene icin. 1 hafta sonra calisir raporu icin tekrar ugramami soyledi. Yani 32 de gidiyorsunuz ve raporunuzu aliyorsunuz Sonucta onlar bizden daha fazla karsilasiyor bu tarz durumlarla
Elifnurrr Dua ben 32+3 ya 5 ye mi ne aldım ama oraya 32 yazdırdık. Ama zaten milli eğitim haftayı baz alıyormuş güne bakmıyormuş raporlama bölümündeki rapor veren kişi söyledi
KbraElibaSarkaya Dua ben 32+0 da almıştım doktor o Zaman alındığını söyledi daha sonrada 37+0 da aldım
esrasd Gencanne01 işte çok kafam karışık benim de. Ben şimdi 31+1’im bayram sonrası pztye randevu aldım rapor için 32+3 oluyorum. Ama aslında 33+3 mü demek o şimdi?? 🤔