Gencanne01 Dua 31+ diye devam eden hafta 32. Hafta denır. Mesela 32+ dıye gıderse 33. Haftada oluyorsun
esrasd Gencanne01 işte çok kafam karışık benim de. Ben şimdi 31+1’im bayram sonrası pztye randevu aldım rapor için 32+3 oluyorum. Ama aslında 33+3 mü demek o şimdi?? 🤔
Dua BetulGokhanYldrm sağol canım bakalım benim de öyle olacak 32 + larda alacağım mecbur bayram arası
BetulGokhanYldrm Tmklslh 37 de artık izne zorunlu çıkıyorsun maalesef ben çıktım 39 haftadayım bekliyorum paşamın keyfini iznin 2 haftası gitti bile
Gencanne01 BetulGokhanYldrm valla ben hep dua edıyorsun ızne ayrılınca doğurayım bende 37+5 im izinler boşa gıdıyor ıcım gıdıyor 😞
EbruBulutSrky Dua benim doktorum 32+0 a randevu verdi arefeye denk geliyor gel raporunu yazacağız dedi
douglass_firs Ben pazar günü 32+0 oluyorum sonrada araya bayram tatili giriyor. 32lerde ancak cumartesi 32+6 da alabilirim ama doktorum çalışmıyor o gün. Mecbur 33+1 de alcam gibi duruyor.
Tusem douglass_firs canım devlete gıt neden kendı doktoruna gıdeceksın rapor al cık boşuna ucet odeme özelse
Aysece Birgulbasegmez2 raporun bitiminden bir gün sonra işyeri çıkış versin işsizlik maaşıda alırsınız
Aysece Tmklslh hayır sadece şunu yapabilirsin 37 haftaya kadar çalışırsın sonra devlet zorunlu izne çıkar işçiyi diyor o 5 haftayı doğum sonrasına bu şekilde aktarabilirsin yada işyeriyle anlaşırsan öyle olur
Tmklslh Aysece anladm canım işe dönüp dönmemek degilde problem bagkurluyum ben zaten öyle bir hakkım varmı diye bilmek istedim
betulltoker Ben bugun çalışamaz raporumu aldım bugun izinliydim 31+6 yarın verilmesini talep ettim hem 32 oluyor tam hemde zaten izinliyim yarın başlar dedim ama yapmadılar bugün başladı sadece doğum öncesi 8 hafta verdi şimdilik
Aysegul123 Elfidam sanırım öğretmensiniz. Yaz tatilinde çalışabilir raporu alınabiliyor mu? Yoksa direk Doğum iznine mi ayrılınıyor.
Aysegul123 Elfidam bende öğretmenim. İdaremin bu konuda pek bilgisi yok. İnternetten araştırdım yaz tatilinde çalışabilir raporu anlamıyormuşuz. Tatilde olduğumuzdan dolayı. Yanlış mı acaba
BirglKaytanSolmaz Dua canım çalışabılır raporu 32+0 olunca alınır. Ve 32+6 da bıle alsan cokta sıkıntı olmaz
Dua BirglKaytanSolmaz verirler mi acaba çünkü ben anca 32+6 da gideceğim kimi de diyor ki 32+0 olunca izin başlamış sayılıyor onun İçin 31+6 ya kadar alınmalı