• Doğum
  • Doğmak istemeyen bebişler 😊😊

An itibariyle 40+0 olduk ama oğluşum asla doğmak istemiyor napıcaz böyle ben gibi olanlar var mı acaba. Doktor 41 e kadar bekleyecez dedi pazartesi tekrar kontrolüm var 🥴🥴

Henüz 38+3 her gün dua ediyorum doğum yapabilmek için sabırsızlık hat safhada😂

373437 40+3 kızım gelmiyor hala bir de 3. Doğum daha kolay açıklık olması lazım gibi ama yok 3 cm açıklık var nişan vs geldi ve şimdi biraz sanki bi baş dönmesi var son haftalar da bende hep tansiyon problemi oluyor inşallah tansiyonum çıkmamıştır

40+1 olduk bizde cumaya kadar doğum olmazsa yatış yapacağız suni sancıyla doğum olacak bekliyoruz bakaljm hayırlısı

Fatmacmen bu haftalarda gelir diye düşündüm ama olmadı 😂😂😂

Sumeyra96 Ay beni de pazartesi alacaklar korkuyorum normal :) bakalım suni mi yiyeceğiz kızım 40+3 de gelmişti ilk kızım Buda şimdş aynı ama bu geçecek gibi hiç gelecek gibi durmuyor

Bende 31 haftadayım. Benımkıde doğmasın diye uğraşıyorum hayattt işte 😂 Allah herkese sağlıklı vaktınde doğumlar nasip etsin🤲🏼

Black-34 ayy inşallah rabbim sağlıkla aldırsın kucağımıza .ne açıklık ne nişan ne ağrı ne sancı hiç birşeyimiz yok malesef 🥴

Bebişlerin kilosu kaç acaba 39+2 de 3600 dedi doktor bana

373437 Benim 39 +6 da falan 3400 idi :) şimdi kaç oldu acaba inşallaj almamıştır öyle benim diğer çocuklar çok ufak doğdu zorlanırım belki korkuyorum 2400 2600 doğdular 🤣🤣ve zamanında

373437 Amin inşallah hepimiz sağ salim alalım 🥰🥰🥰🥰bakalım nasıl olacak

Black-34 benimki de hiç gelecek gibi değil ya normal doğum sezeryan hiç farketmez artık sağlıkla doğsun da 🙈

Black-34 bizimkiler pek nazlı çıktı gelmek istemiyorlar 😂

373437 Benimde 40+0 pazartesi kontrolüm var. Salı günü alırım doğmazsa dedi doktorum.

373437 37+2 daha yeni girdik doğum haftasına ama acelem yok günümü bekliyorum birazcık özlem sabırsızlık yokmu derseniz var 😀 Ama her şey vaktince olsun inşallah. Belirsiz beklemek biraz garip his miş😅

inva kesinlikle bir belirginlik olsa o günü bekliyor insan ama birşey olmayınca hem heyecan hem acaba şimdi mi yarın mı ne zaman galan diye insan heyecanlanıp sabırsızlanıyor 😊

• inva bunu yanıtladı.
                      • inva bunu beğendi.