donmezzderya Beno evet bende yarın doktora yazcam pazar diye yazmadım bakalım baya öneri yaptılar ama cesaret edemiyorum çok sağol önerin için onuda sorayım bir
Gulerdemr01 donmezzderya benmde var basur zor yapıyorum afedersin buyuk tuvaletimı 2 saat bekliyorum inanki gelincede kanıyo 9 aydır cekıyorum bunu ben ☹️
donmezzderya Gulerdemr01 ay çok geçmiş olsun ya doktora Dedin mi bişey dedi mi kaç filan çok zor oluyor gerçekten yaa 😟
Gulerdemr01 donmezzderya her gittiğimde soylemeyı unutuyorum valla bacm 29 haftalık olduk 😂her gidiş de kızımı gorcem ultasonda dye heyecandan herseyı unutuyorum inanki 🤭💓🙏
donmezzderya Gulerdemr01 ay evet ya doğru diyorsun insanın aklıbaşından gidiyor bende çok unutuyorum eve gelince diceklerim aklıma geliyor 😂 bende 32 deyim öbür hafta kontrol var sabırsızlanıyorum ya 😂
Hickimsee donmezzderya tek önerebileceğim doğumdan önce kesinlikle tedavi ol ben olmadım doğumdan sonra kanama ve büyümeden 2 hafta oturamadım çok berabattı
donmezzderya Hickimsee hadi yaa ay üzüldüm doktoruma sorcam hemen nasıl bişey olur diye yasa başka aile hekimime öyle kötü olmuştur geçmiş olsun