UmutsuzPolyanna donmezzderya evet daha yeni doktora gittim fitil şurup tablet kremler derken 2 poşet ilaçla döndüm eve şükür ağrı ve kanama kesildi wc sonrası yanmam çok zorlarsam oluyor memeler toparlanmadı zaten doktor kanadıysa toplanmaz dedi
mirage333 donmezzderya aynen çok sertlesme olduğu zaman kanama bendede çok oluyor. Gecen hafta kötuydum ama bu hafta iyiyim cok sukür kanama yok.
Hilalbasak donmezzderya cNim bi kac hafta onceye kadar kabizliktan dolayi meme olustu .Normalde basurum hemoroiidim yoktur.ama nasil aciyordu anlatamam sonra bi kacgun kanataron yagi zeytinyagi surdum oraya ve pamuga dokup gece boyunca biraktim orda.Birde fito diye krem var onu da suruyordum bir hafta olmadan memeden kan geldi ve gecti sonra cok sukurr
Beno donmezzderya malesef çoğu hamilede oluyor benim taa öğrencilikten kalma sürekli dikkat etmelisin kabız olmamaya çalış
donmezzderya UmutsuzPolyanna bende sorcam yarın kabızlık oluyordu yapamıyordum şimdide pıhtısı kanlı oluyor zarar gördü heralde avı yemiştim birde ondan kaynaklı sanırım korktum
prensessannesi22 Kayısılı aktivya kabızlığa bire bir. Benimde kananmam oluyordu zorlandigim için. Gunfe bir tane tuketin hemen etkisini göreceksiniz
donmezzderya mirage333 ay şükür olmasın ya korktum baya pıhtılaşma gelince ay dedim noluyoruz azda gelmiyor öyle ödüm koptu
mirage333 donmezzderya ben şurup kullanıyorum. Doktor kayısı ye, bol su iç, ara öğunlerde probiyotik yogurt kefir falan tüket dedi.
donmezzderya mirage333 bende yarın bir mesaj atayım ama kayısı alayım dediğiniz gibi probiyotik yoğurt alayım çok sağolun içim rahatladı ya bir bendemi oldu yoksa dedim
Gizemuysall3 Ani bir kanama sonucu çocuğumu düşürüyorum diye aklım gitmişti😂 hayatımın en büyük sorununu çok garip bişeyler çözdüm gebelilte kullandığım çatlk kremini sürdüm 2 günde toparladı bol bol sıvı tükettim
donmezzderya Gizemuysall3 ay evet bende öyle sandım kalbim yerinden çıkacaktı resmen ödüm koptu 😟 yarın alacağım bişeyler işte baştan beri zaten kabızdım hamilelikten beri hala devam işte oda tahriş oldu heralde
donmezzderya Hilalbasak ay şükür geçmiş olsun bir daha olmaz inşallah bende fito var doktora diyimde tamam derse süreyim bari
Hilalbasak donmezzderya kuzum ben netten arastirmistim basurdan sonra olusan memeler icin ordaki yara icin tahris icin kullanilir diye oyle kullandim cok rahatlatti inan .bak netten istersen zeytinyagi ve kantaronu da dene
donmezzderya Hilalbasak olur olur ya ne tedavisi varsa yaparım yeterki bişey olmasın acıyor yani tuvalet yaparken filan
Hilalbasak donmezzderya ahh cnm tahmin edebiliyorm .Bugun hemen uygula umarim gecer bir an once cunku bir hafta olsa bile onu yaşamak ölüm gibi biseydi
donmezzderya Hilalbasak evet gerçekten öyle ya yapmasam tuvaleti bile mahvoluyor keşke böyle olmayaydı neyse artık geçeçek bir şekilde
donmezzderya Beno benimde önceden vardı ama böyle değildi şu iki gündür çok kötü oldu ama dikkat ediyorum şimdi bir kaç öneri oldu sağolsunlar içim rahatladı biraz
Beno donmezzderya Bana mesela zeytinyağı çok iyi geliyo herkesin farklıdır tabiki gün aşırı sabah sıcak suya zeytinyağı döküp içiyorum ve malum bölgeye sürüyorum 🤗
donmezzderya Beno evet bende yarın doktora yazcam pazar diye yazmadım bakalım baya öneri yaptılar ama cesaret edemiyorum çok sağol önerin için onuda sorayım bir