hndnnn Hercai00 merhaba dogumunuz sezeryan mı olucak acaba benim de 1 ay kaldı Medical kemal hocaya gidiyorum.
Kibar_uslat Aysegul9371 gerçekten Zeynep Burcu çok iyi bır doktor bende Şırnaktan onun yanına gıdıyorum bu gelecek hafta kontrolümüz var 🥰
Llmrv Kibar_uslat Bebeğin ultrason fotoğraflarini siyah beyaz mi veriyor , 4 boyutlu da veriyor mu çok merak ettim bu doktor? Ben özel muayeneye gidiyordum başından beri de 4 boyutlu verdi doktorum, bebeğimin çok net görüntüsünü görmeye alıştım da 🥲🙊
Handannn35 Kibar_uslat cinsiyette doğru tahmin yapıyomu bana ikidr kıza benziyo diyo ama kesin demiyo
Kibar_uslat Aysegul9371 asker indirimi de vardır oZmn eşim asker herZmN %15 indirim yapıyorlar kontrolde ikinci gebelık ne kadr olur açaba
Oznurkayaaykurt Hercai00 bide genel mi olucak spinal mi sezaryen iniz benim de az kaldı merak ediyorum .
hndnnn Hercai00 doğum sonrası ameliyatın nasıl geçtiğini odaların hastanenin ilgisini flan yazarsanız çok iyi olur az kaldı merak içindeyim 😔😀
Hercai00 Oznurkayaaykurt evet eğer Oyak üsyeleğiniz yoksa varsa 4200 bende şok oldum ama diğer masraflarla 5.5 çok rahat bulacak
Oznurkayaaykurt Hercai00 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin dogum sonrası buraya yazabilirsiniz nasıl geçtiğini ..
Renginveannesi_ Esrayel merhaba Ercan Kayacan doğumlarını batman eğitim ve araştırma hastanesinde yapıyor degil mi ? Bi bilginiz var mı kızlar bu konu hakkında
Leylayz Hercai00 off ücret bu kadar mı olmuş çok abartmışlar ya el vicdan, umarım sağlıkla geçer lütfen sonrasını da yazın aydınlatın bizi doğumdan sonra