Aysegul9371 Yelizzzz34_ yaşam hastanesi Zeynep burcu şeker en başından beri gidiyorum 37 deyim dogumumda orda olacak memnunum
Nursena1818 Yelizzzz34_ Batman dünya hstanesi mahmut karakış hocaya gidiyorum çok ilgili gayet memnunum 29. Haftadayız
Yelizzzz34_ Fatmabsp ücretler ne kadar peki bi bilginiz var mı? Birde kamu personeline indirim oluyor mu
Yelizzzz34_ Aysegul9371 bende o hastanede başka doktora gidiyorum çok yoğun çalışıyor her randevuda en az 40 dakika bekliyoruz zeynep hanımdada böyle mi?
Kibar_uslat Aysegul9371 gerçekten Zeynep Burcu çok iyi bır doktor bende Şırnaktan onun yanına gıdıyorum bu gelecek hafta kontrolümüz var 🥰
Fatmabsp Yelizzzz34_ en son Aralık ayında muayene ücreti 175 idi öğretmen indirimi ile 143 veriyorduk.Ama ocak ayında kaç lira olduğunu bilmiyorum.Dogum ücreti 2021 de 3250 idi ama 2022de kaç oldu bilmiyorum
Yelizzzz34_ Leylayz bu doktoru çok duydum fiyatlar ne kadar peki bir de kamu personeline indirim var mı bi bilginiz varmı 👀
Zehraok Leylayz evet bir kemal coşkun meddical park hstanesinde iki Zeynep burcu şeker yaşam hastanesi üç dünya hastanesi çağlar altundal ucude çok çok çok iyii 🥰🥰
Leylayz Yelizzzz34_ mükemmel biri Batman’ın en eski en tecrübeli doktoru diyebilirim muayenesi bildiğim kadarıyla 200 TL bende kamu görevlisiyim 160 TL ödüyorum
hndnnn Hercai00 merhaba dogumunuz sezeryan mı olucak acaba benim de 1 ay kaldı Medical kemal hocaya gidiyorum.
Leylayz Hercai00 off ücret bu kadar mı olmuş çok abartmışlar ya el vicdan, umarım sağlıkla geçer lütfen sonrasını da yazın aydınlatın bizi doğumdan sonra
Oznurkayaaykurt Medikal de Emire oğuz a gidiyorum şu ana kadar çok memnunum inşallah dogumumda da memnun kalırım 34 haftaligim yanında sezeryen olan var mı acaba ??
Hercai00 Oznurkayaaykurt evet eğer Oyak üsyeleğiniz yoksa varsa 4200 bende şok oldum ama diğer masraflarla 5.5 çok rahat bulacak
Esrayel Yelizzzz34_ Ercan Kayacan var özel kliniği var ve çok ilgili ve mükemmel bir doktor muayenesi 150 biliyorum ben şuan yanına gidiyorum ve çok memnunum tavsiye ederim
Renginveannesi_ Esrayel merhaba Ercan Kayacan doğumlarını batman eğitim ve araştırma hastanesinde yapıyor degil mi ? Bi bilginiz var mı kızlar bu konu hakkında