DefneGokceBlgn Endişelenmene gerek yok benimde öyle. 2 hafta sonra var randevum bu son uzun Aran olur kesin. 32 dahil iki haftada bir çağırıyor.
RumeysaNur34 Eloshi 34 den sonra en son 34 de gittik 36 da çağırdı pazartesi kontrolüm var sonra 38 de çağıracakmış iki haftaya düştü
Aydanalya Eslem_1 bende cok kurtluyum 17 haftalik oldum her hafta gidiyorum eşim çocuğu rahat bırak diyor 😁
Babydream Eslem_1 canım bende ilk bebeğimi kaybetttiğim için sanki bunda da bişey olucakmış hissiyle sürekli doktordaydım doktoruma sordum yanındaki hemşire eşi bana dedi ki eğer birşet olucak olsa bizim kızımıza olurdu bende sürekli usg girdim kalp atışlarını dinledik şuan sapa sağlam dedi ki zaten benim 11. Haftaya kadar düşük riskim vardı ondan gidiyordum ama şuan 1 hafta oldu hala gitmedim tutuyorum kendimi 😂
Eloshi Babydream cok iyi anliyorum sizi ilk haftalar bebegi hissetmediğim zamanlar bende o sekildeydim artik eşime numara yapiyordum karnim agriyor oram buram agriyor die hastaneye gitmek icin her hafta hastanedeydik oda cözmüstü artk gene sen özledin bebisi kesin diyordu😁
Eslem_1 Babydream ben başlarda kalp atışlarını dinlettiğime bile üzülmüştüm bazı doktorlar ilk haftalarda riskli olur diye dinletmiyormuş hatta doktorum bi sıkıntı olmaz diyordu ve sürekli bana kısa aralıklarla dinletiyordu 😊 3-5 saniyelik dinlemeden sıkıntı olmuyor sanırım..ama sürekli düşünmek insanı daha çok yoruyor en geç 2 haftaya bir gitmek mantıklı olanı diye düşünüyorum ayda bir gidenlerin gerçekten sabrına hayranım ama ben yapamıyorum
Eloshi Eslem_1 cnm ben arada devlete felan kacamak yapiyordum simdiye kdar 1 ay desede ben 1 ayda 2 kez ayri doktora gidiodum mesela ama simdi haftasi ilerledigi icin kontrol arasiini daha kisa tutar die dusundum ama gene 1 ay dedi ben zten arada gidiom yani sabredemem o kdr
Eslem_1 Eloshi ya da endişe duyulacak riskli bi durum gerçekten görmemiştir ondan da 1 ay sonra gel diyor olabilir
flowerfly Eloshi belli oluyor zaten yükselince.benim de suan düştü bana da açlık tokluk bakıyor. Bebeğin kilosu suyun fazla olması bunlardan anlıyorlar hemen merak etmeyin.