Momydemet Balbocegmm Eurofins e yaptırdik Ağustos ayında. Yaklaşık 8 ile 10 gün arasında sonuç geldi. 3650 TL ye yaptırdık, kapsamlı olanı
Balbocegmm Momydemet bende yarın eurofins e yaptırcam memnun kaldınız değil mi sonucu size mi mail attılar hangi şehirdesiniz bu arada hızlı gelmiş sonucunuz baya
Momydemet Balbocegmm Bartindayim. Hem arayıp bilgi verdiler ,hem de PDF dosyasını bana WhatsApptan gönderdiler. Doktoruma da yine kendileri bilgi verdi. Memnun kaldık.
Bsra-tasan06 yenii_annee rabbim en iyisini bilir inşallah senin için hayırlısı neyse o olsun umarım güzel haberler alırsın canım benim :( devlet hastanesine gidiyordum orda bana karşılarında insan yokmuş gibi saydırdı dalga geçer gibi hani çoçuklar duymasında ki varya aynı onun gibi olur dedi geçti gitti. Ne yapacagımı ne diyecegimi şaşırdım. Merhametli insanlarla karşılaştırsın rabbim :(
yenii_annee Bsra-tasan06 Amin canım benim inşallah Rabbim herkese en hayırlısını sağlıklısını versin inşallah 🤲🏻🤲🏻 valla her yerde var bu doktorlardan özele de gitsen var ben özele gittim bana bunları söyledi umursamaz Bi şekilde insanın öyle morali bozuluyor ki o verdiği stresle Allah korusun insan çocuğunu bile düşürür ya öyle Bi moral bozuyorlar ki zaten hamilelik stresli geçiyor bide bunlar yüzünden stres yapıyoruz 😔 dediğiniz gibi Rabbim merhametli insanlarla karşılaştırsın🤲🏻
Bernako Balbocegmm eurofins firmasında fetal rh tayini yaptırdım. 2 haftada gelmesi gereken sonuç tekrar kan istemeleriyle 1 ayı buldu.
Mitra Bernako bazen kan yolda bozuluyor bazen yeterli DNA bulamıyorlar içini ferah tut Allah büyüktür biliyorum o stresi rabbim sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin
aysenurkp Temmuzda genoksta 2600du sanırım, 6 7 günde de ciktisonuc ama ben ankaradan direkt merkezden verdim kanı o da 1 2 gün etkilemistir
Balbocegmm Bernako ne kadar uzun sürmüş ya umarım böyle bir problem yaşamam bunu da dile getirdim binde bir bu tarz şeyler oluyor dediler ama sizde sadece down sendromuna bakılacak o yüzden olmaz dediler
Bernako Balbocegmm ona sanırım daha erken bakılıyor. Testler Fransa ya gidiyormuş. Geç çıksın önemli değil sonucunuz güzel çıksın da 🙏🏻