Bsra-tasan06 bana da kadın doğuma cinsiyet öğrenmeye gitmiştim 14. Haftanın ortalarındaydım o zaman ultrasondan baktı saymaya başladı doktor sana hiç olumlu şeyler söylemiycem öncelikle karnında fıtık var dedi sonra iç organları yukarıda tam kapanmamış dedi ondan sonra akciğerinde ve kalbinde anomaliler var dedi şimdi olmasa da ilerde kalbi durur dedi bebeğin için hiç olumlu düşünme dedi bana 😔 yani hiç böyle motive edeyim panik etmeyeyim demek yok sanki karnımdaki Bi canlı değil de nesneymiş gibi patır kütür saydı heyecanlı heyecanlı 😒 perinatolojiye yönlendirdi bendi gittim orda da bana sadece göğüs kafesinde ve karnında kitle var dedi ama daha küçük olduğu için neyden kaynaklı olduğunu tam bilmiyorum 1 hafta daha bekleyim öyle detaylı bakalım dedi amniyosentez yapalım mı dedi bende kabul ettim sonra hani ne sıkıntısı varsa bilmek isteyeyim diye bide tedavisi de yok dedi doğumdan sonra amiliyat olma şansı varmı dedim doğumdan sonra yaşayamayabilir dedi gebeliği sonlandırmak ister misin diye sordu bende eğer bana zararı yoksa istemiyorum dedim belki yaşayacak belki iyi olacak 😔😔 umudum hep var inanıyorum da iyi olacağına inşallah da iyi olur 😔