EceDrn ElfErk başınız sağolsun çok üzüldüm tabi ki herkesin yaşadıkları başka acınızı hatırlatmak istemezdim özür dilerim 🙏
Askar EceDrn Yıldırım dorukta bir akrabamız doğum yaptı sizden okuyunca bugün sordum hatta kuaför gelmemiş fotoğraf çekim sadece doğumda odaya ekstra ücret istemişler süsleme 2 çiçek 1 kapı süsü bide logusa şerbeti varmış sadece bende o yüzden kararsız kaldım
Merveilktan89 EceDrn tabiki haklısın benimki riskli gebelik doktorum sadece jimer Medicana pembe maviye geliyor cok yuksek fiyatları nasıl olcak bilmiyorum
EceDrn Askar çekirgede ki doruk tıpta böyle bişi olmadı 2 ay evvel arkadaşım doğum yaptı bende 17 ocakta gideceğim komuşmaya detayları yazarım size de ama doktorunuzun dorukta olması lazım dışarıdan geliyorsa faydalanamıyorsunuz.
EceDrn Askar her doktorun fiyatı değişiklik gösteriyormuş sühendan hanım için yeni fiyat olarak 5500 tl dediler normal doğum da epidural istersek ek olarak fiyatı1000 tl birde antijen testi var sadece anneye yapılıyor ameliyata girmeden onada 120 tl dediler. Geri kalanlar oakete dahil oda süsleme ikram fotoğraf çekimi poz sınırı yok 5 adet fotoğrafı veriyorlar çıkartıp geri kalanı usb getirip içine alabiliyorsunuz kuaförü yeni doğan muaynesi vs meybe ikramları baba kahvesi şerbet kuru pasta çay bunlarda size ve refakatcınıza geliyormuş yani otel gibi düşünün herşey bu fiyata dahil dediler 🥰 tabi doktorunuzun doruk tıpta olması gerekiyoe dışarıdan gelen doktor olduğunda bu hizmetlerin hiç birinden faydalanamıyorsunuz ek ücret ödeyip alınabilir mi onu konuşmadım açıkçası umarım faydalı olmuştur 🙏
muallimehanm-16 Ben de düzenli olarak çekirge doruğa devam ediyorum. Doktor fiyatı farklı, takipli hasta olduğum için zamlı fiyat uygulanmayacak, 3900 sezaryen de normal de aynı epidural yapılırsa +600 fark var. Süsleme kuaför çekim dahil olarak konuştuk.
ElfErk Ikincibebe ben doktoruma sordum aldım fiyatları pembe mavi için 12 bin jimer için 10 bin lira dedi
bayatkahve Bsrak benim de pembe mavi de doğum yapan arkadaşım çok memnun kalmamıştı. Dış doktorlar ekstra olarak iyi alıyor..