Bsrak Arkadaşlar BURSA pembe mavi hastanesinde Doğum yapan var mı ve Doğum ücreti nedir şu son zamlarla beraber ücretini bilen var mı
ElfErk Bsrak ben hastane araştırıyorum..burda forumda görmüştüm 16 bin dediler ama o kadar war midir bilmiyorum.. aralıkta arkdsm 8 500e yapmıştı..🤷♀️
EceDrn Bsrak @ElfErk @Merveilktan89 hiç pembe maviye de jimer e de o kadar para vermeyin arkadaşlar çekirge doruk tıp herşey dahail max zamla beraber 6000- 6500 tl ne jimer ne pembe mavinin sunduğu bir hizmet yok dorukta oda süsleme ikram kuaför prof. Fotoğraf çekimi doğum sonrası yeni doğan muaynesi epidurali covid testi vs herşey dahil. Jimer de pembe mavide boş para istiyor altın sedyede doğurcaz sanki hiç bir avantajı yok hastaneler aynı hele ki jimer ile ilgili şikayet. Com a bir girdim ki bu sene herkes şikayetçi aman iyi seçim yapın 🙏
Emel172208 Bsrak kasımda hastaneye sorduğumda 4.500 dediler ama ocak iyibariyle zamlı fiyat olacakmış nekadar zam yaptılar bilmiyorum 🤷♀️
Bsrak ElfErk 16000 çok fazla ya bende pembe mavi istiyorum aslında ama o kadarsa yaptıramam başka bildiğin özel hastane Doğum ücreti var mı peki
ElfErk Bsrak ben 17snde doktoruma gidince öğreneceğim. Benim doktorum disaridan gelicek ona göre fiyat werir tabi ama fikir olur yine de.. öğrenince yazarım.. Ben de pembe mavi ya da Jimer düşünüyorum
Bsrak ElfErk anladım canım , benim doktorumda dışardan gelicek bakalım bende Pazartesi randevum var gidince detaylı konuşacağım
Bsrak dygacng doktorum dışardan gelecek acaba o zaman ne olur fiyat , yarın gideceğimi bakalım doktora soracağım detaylı şekilde
dygacng Bsrak hmm onu hiç bilmiyorum kendi doktorları için bu fiyatlar sanırım dıs doktor olunca biraz daha farkediyo fiyat
ElfErk EceDrn ben daha önce doruktaydim hic memnun kalmadım 🤦♀️ gerçekten jimer ve pembe mavi pahalı.. biraz daha arastrmaya devam 🙋♀️
Merveilktan89 EceDrn tabiki haklısın benimki riskli gebelik doktorum sadece jimer Medicana pembe maviye geliyor cok yuksek fiyatları nasıl olcak bilmiyorum
EceDrn ElfErk kaç yıl önce ki deneyiminiz bir de ne gibi memnuniyetsizlik yaşadınız bilmek önlem almak isterim 🙏
ElfErk EceDrn 5 yıl önce.. doğum yapmadım.. ilk bebeğimi kaybettim, çekirge doruk suhenadan benderliye gidodum hastaneden ve doktordan hiç memnun kalmadım her anlamda.. o yüzden bir daha oraya gitmeyi düşünmüyorum..
EceDrn ElfErk başınız sağolsun çok üzüldüm tabi ki herkesin yaşadıkları başka acınızı hatırlatmak istemezdim özür dilerim 🙏