nese_gocuk se2206 mm olarak söylemedi doktor ama iyi gelişmiş yumurtaların dedi iğne vuruldugum gün ilişki önerdi büyük ihtimalle o tuttu
minikmucizemmmmmm Bende bu ay olmuştum klomen artı çatlatma iğnesi ama bugün adet oldum 17. günde 😒 cuma doktora gitcem tekrar femara isticem bu sefer
minnosbirkiz Vuvuzella evet bende beklemedeyim çok merak ediyorum ve hiç bişey öğrenemiyorum, yarın regl günüm bakalım 1-2 güne gelecek mi, karnım aşırı tuhaf galiba regl olacam, umudum yok ama bekleyelim bakalım 😮💨
2609nrgl nese_gocuk canım benimde ilk tutmadı şuan ikinci için ikaca içiyorum yaptığın biriey oldu mu tavsiyelerin varsa sev seve dinlerim
nese_gocuk 2609nrgl Avakodo yedim catlatmal iğnesinden sonra bı hafta boyunca bide havuç yedim bunları yaptım avakodonun çok faydası var rahime
2609nrgl nese_gocuk çok zorladım ama ikinciyi asla yiyemedim az kalsın istifa ediyordum ama havuç deneyeceğin
nese_gocuk 2609nrgl muz ve balla dene bide bence bende sevmedim tadını ama bu şekilde yiyebildim bı kaç güne alışıyorsun zaten
Vuvuzella Zeynfar bende pko oldgu icin igneden 2 gun once olmustu igne gunu aksami ertesi gun oldu ama doktor oyle soyledi bize pek umutlu bakmadi acikcasi buyuk ihtmal asilama olacak dedi ama bakalm dedi hayirlisiyla insaAllah gerek kalmaz
nese_gocuk Vuvuzella canım pko engel değil hamile kalmaya umutsuz olma bende de pko var ikinci iğne tuttu çok şükür hemde ikiz gebelik 🙂
Zeynfar Vuvuzella iğne dün oldum dün ve bugün değerlendirdik yarında değerlendirecek fakat cumartesi ve pazar eşim burda olmayacak herhangi Bi zaman kaybımı acaba
2609nrgl nese_gocuk aa bide onu deneyeyim sizinki de mi klomendi rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
Billurr Bugun doktora geldım adet sonrası rahım filmi çekilcek ve adetın üçüncü gunu tekrar tahlil yapılcak ve tedavıye baslıcaz dedi yumurta büyütmek için ilaç vericem sonrası çatlatma iğnesi dedi inşallah ilk yaptığımız da hamilr kalrım kızlar heycanlandım allah herkeze hayıtlısıyla kucağına almayı nasip etsin