Zeynfar minikaras aldım yanında buz küpleri olurya poşete onunla koydu dolaba koyun dedi bende o buz küpüyle beraber dolaba attım inş yanlış yapmamışımdır
Vuvuzella minnosbirkiz bende ovitrelle yaptirdim bugun 4. Gunum doktorum 14. Gunde kan testi yaptir dedi. Belki 12. Gun yaptirabilirim ama 8 cok erken bence
minnosbirkiz Vuvuzella evet bende beklemedeyim çok merak ediyorum ve hiç bişey öğrenemiyorum, yarın regl günüm bakalım 1-2 güne gelecek mi, karnım aşırı tuhaf galiba regl olacam, umudum yok ama bekleyelim bakalım 😮💨
Vuvuzella Zeynfar bende pko oldgu icin igneden 2 gun once olmustu igne gunu aksami ertesi gun oldu ama doktor oyle soyledi bize pek umutlu bakmadi acikcasi buyuk ihtmal asilama olacak dedi ama bakalm dedi hayirlisiyla insaAllah gerek kalmaz
Zeynfar Bana yarın öğleden sonra vurul dedi vurulduktan hemen sonra ilişkimi gerek akşamında ilişki olsa sorun olmaz dimi
minikaras Zeynfar iğneyi yaptıktan sonra 36 saat geçmesi lazım kimi iğne olduğunuz gibi ilişki diyor ama benim doktorum 36 saat sonra ilişki dedi
Billurr Benımde yumurtalıklarım büyümüyor ve çatlamıyor doktor takviye edici bi toz vermişti ama 5 ay içtim bir işa yaramadı yarın tekrar randevu aldm gıdıyorum gecen hafta cerrehpaşaya gttim baktırdım gene yumurta büyüme çatlama yok özele gttım doktor rahım filmi cekmedi onun dişinda tahliller yapmişti. Cerrehpaşadaki doktor rahım filmi çekil dedi tüplerde yapışma yapmiş olablir dedi çikolata kistinden ameliyat olmuştum daha once yapişma tıkanma yoksa ilaç veriririz aşilama yaparız dedi ama ben istanbul da yasamadiğim için orda bunları yaptıramadım yarın özel deki doktoruma gıdıcem sölicem bunları bakalım nolcak
minikaras Billurr sanırım çoğu klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalmış sende bi dene inşallah faydasını bu ay hepimiz görürüz
2609nrgl nese_gocuk canım benimde ilk tutmadı şuan ikinci için ikaca içiyorum yaptığın biriey oldu mu tavsiyelerin varsa sev seve dinlerim
Merve_bulut_55 minikaras evet ben kaldim suan 36 haftalık hamileyim 😊 ustelik doktorum catlatma ignesi yaparken çok düşündü yumurtalarimi begenmemisti ama sansimizi deneyelim dedi Rabbime şükürler olsun ki tuttu 🤲🥰🥰🥰 ama kimisinin bi kac denemeye tutuyormus sakın tutmazsa bile ümidini kaybetme olur Allah’ın izniyle 😊
minikaras Merve_bulut_55 afedersin bişey soracam benim iğneden önce akıntım vardı yumurtalıklarımın çatlamaya başladıkları belliydi iğneden sonra değerlendirdik akıntı 2 gün gelip kesildi 3 gündürde gelmiyor kötü bişey mi
Merve_bulut_55 minikaras hic bilmiyorum canim vallahi ne soylesem yalan olur oyle bisey yasadimmi hatirlamiyorum da bence onlara takilma doktorun dedigi tarihlerde degerlendir insAllah sonuç alirsin 🤲🥰
nese_gocuk se2206 mm olarak söylemedi doktor ama iyi gelişmiş yumurtaların dedi iğne vuruldugum gün ilişki önerdi büyük ihtimalle o tuttu