Meloirmak Oglununannesi suan ayni durumu ben yaşıyorum 17 haftalık gebeyim devletteki doktorum bisey söylemedi ama bir kes cinsiyet öğrenmek için özele gittim oradaki doktor beni maf etti oldurdu valla yok söyle Yok böyle sana söylenenlerinin aynısı ni bana da söylediler yıkıldım şimdiden insallah ilerki haftalarda çıkar benimde 4cu çocuğum 4cu sezaryenim olacak ve çıkmaz ise korkuyorum ne yaparım diye
Oglununannesi Meloirmak bu doktorları anlamıyorum kimiisi çok iyi vicdanlı rahatlatıyo kimiside karşısındakini düşünmüyor.. inşaallah hiç birşey olmaz iyi düşün ve haftan çok erken çıkar inşaallah
UlkerOzer Oglununannesi ben de ikinci kez sezeryan olacağım. Öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun tebrik ederim sizi ikinci kez anne oldunuz ☺️☺️ Sormak istediği şey bu: ikinci kez sezeryan daha mı ağrılı oluyor? Yani anestezinin etkisi geçtikten sonra daha mı çok ağrı oluyor?
Meloirmak UlkerOzer o kişiden kişiye değişiyor canim benim dördüncü sezaryenim olacak ilk ikisi genel anestezi oldu ve agrilarim çok oldu üçüncü belden uyuşma oldu onda sanki Doğum yapmamış gibi oldum o kadar rahattım yanı insallah Dörtte de rahat okurum
Oglununannesi UlkerOzer canım aslında ilkinden kolay olan kısmı daha kolay ayağa kalktım ama tek işlem uygulanmadı plesantadan ötürü o yüzden biraz daha ağrılı ama geçiyor bi şekilde günler Allah beterindne korusun🙂
Nurr_1 Oglununannesi banada 2 cm boşluk var yukarıya çıkması lazım demişti Doktorumu değiştirdim Bilgi vermedim hiç bu konuda bende söyleyeyim bi o zaman Sanada çok geçmiş olsun canım bu arada
Oglununannesi Nurr_1 çok sağol canım inşaallah güzel olur herşey neden bilmiyorum ama artık çok yaygın oldu bu durum.. mutlaka doktorunu bilgilendir
Lamia Oglununannesi benim de bebeğin eşinin yarısı rahim duvarına yapışık başta çok üzülmüştüm rahmimin alınma durumu var 30+5 haftalığım Allah büyük şimdi bekliyorum doğumumu sağlıkla kavuşalım da en kötüsü rahmim alınsın diiyorum senin de gözün aydın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim🙏
Oglununannesi Lamia amin çok teşekkür ederim inşaallah benimki gibi sonuçlanır doktorlar ihtimal var diyor ama çok düşük diyolar artık hayırlısıyla al bebişini kucağına 🙂
Gamze06 Oglununannesi öncelikle geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün. Benim ilk doğumumda yaşadıkşarımı yaşamışsınız ama benim ciddi ölçüde kanamam da olmuştu okuyunca kendi yaşadıklarım gözümün önüne geldi. Banada kanaman durmaz müdahale edemezler hayati tehliken olur vs vs bi sürü gözümü korkutacak şeyler söylediler ama bende önce Allah’a sonra doktoruma güvendim. çok şükür Rabbim yardım ediyor bi şekilde 🙏🙏
Oglununannesi Gamze06 aynılarını dediler canım ya rahmini kaybediceksin ya öleceksin dedi şükür Rabbim fırsat vermedi
Nezahat Oglununannesi öncelikle geçmiş olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.17 haftamda benimde plesenta aşagıdaydı çıkabilir korkma demişti doktor daha sonra 26 haftada çıktı yukarı herşey normale döndü şimdi 34haftalıkta nasıl oluyor anlamıyorum eş tekrar bebeğin önünde aşağıda ve Doğuma az bi süre var doktor artık çıkmaz yukarı tekrar aşağı inmesi durumda yukarı çıkmıyor ve sezeryan oluyormuş .iki gebeliğimde normaldi şimdi çok korkuyorum sezeryandan zormu nasıl oldu sizin sonda narkoz öncesi mi takılıyor
Oglununannesi Nezahat aa o da garipbaşka dr a daha görün canım bence o nasıl oluyor bana 30 dan sonra bile daha çıkmaz yer değişmez dediler
Oglununannesi Nezahat üzülme canım benimde aşağıdaydı sıkma canını inşaallah hayırlısıyla atlatırsın sende