Yas35 Oglununannesi Tebrikler Maasallah. Bende de aynı sorun var ve ben de korkuyorum. İnşallah biz de sorunsuz aylatırız. Gözünüz aydın
Mirvee @Oglununannesi allah analı babalı sağlıklıca buyutmeyı nasıp etsın insallah. Birsey sorucam karnınızı dıkıne mı kestıler yoksa normal sezeryan gıbı yan mı ? Rahım alınma rıskı durunlarında dıkıne acıyolarmıs sanırımda
Oglununannesi Mirvee önceki dikişimden açmışlar canım ben görmedm tam yan olduğunu biliyorum ama eşim eski dişinin orası dedi hemşire pansumanı yaparken
aesma Oglununannesi gözünüzaydın allah analı babalı büyütsün 😊 plasenta hangi konumdaydı acaba sizde anterior mu?
Bilge35 Oglununannesi Allah yardımcın olsun darısı bana cnm benimde çok yakın rahim ağzına insallah yukarı çıkar .☺ hayırla büyüt bebeğini sağlıkla ..
Oglununannesi Bilge35 inşaallah inşaallah çıkar canım hayırlısıyla kolayca doğur inşaallah çok teşekkür ederim 🙂
Oglununannesi Rabia54 21. Haftada 18 mm idi 30. Haftama geldiğimde 4 cm olmuştu daha çıkmadı sezeryan dikişimin tam orada kaldı canım sol taraftaydı sıkma canını en kötü ihtimalle sezeryan olursun ama inşaallah gerek kalmaz
Rabia54 Oglununannesi bana erken doğumda olabilir dediler vaktinde doğsun yeterli normal sezeryan hiç fark etmez
Oglununannesi Elifeyyup çok teşekkür ederim amin inşaallah Rabbim daha güzell bi hikayeyi size nasip etsin🙂
Oglununannesi ElifGuven çok şükür iyiler teyzesi. Valla ben anlamadm protein yoktu idrarda ama tansiyon bi anda çıktı sancılar dahada şok etti beni😂
ElifGuven Oglununannesi iyi bari protein tehlikeli demek ki sancıdan kaynaklı çıkmış tansiyonun kuzum benim ama çok sevindim 3 ünüzün adına sütün ne durumda inşallah vardır yoksa aç bırakma allah korusun
Busra666 Canım merhaba. Öncelikle çok geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün. Bende de aynı sorun var ve korkuyorum. Ankara da oturuyorum yeni taşındık o yüzden doktor hastane tecrübem çok yok büyük doğum hastanesine gittim işte orası iyi dediler. Detaylı ultrasonda bebeğin eşi solda aşağıdaymış. Korktum internetten de sürekli araştırmaya başladım kötü kötü şeyler duyuyorum sürekli bilmiyorum ben de nasıl olacak normal doğum yapmak istiyorum ama nasip bakalım. Bu arada Ankara’da olup hastane ve doktor tavsiye edebilecek var mı acaba?
Oglununannesi Busra666 inşaallah kolay atlatırsın canım haftan gerideyse belki yukarı çıkar ben istanbuldayım burada olsan Yeşim İşlegen derdim başka bişey demezdim🙂
ElifGuven Oglununannesi şırıngayla ver o zaman biberon verme direkt alışmasın biberona gelir bugün yarın inşallah bi duşa girsen hemen gelir pompa varsa çek inşallah hemen gelir sütün sezeryanın da en illet şeyi bu ama sağlıklısınız o iyi ☺️
Oglununannesi ElifGuven herşeyi denedim canım içmiyo resmen ağzından dökuyor uğraşcaz bakalım 🙂 banyo hemen yaptm gelmedi bakalm napcaz
ElifGuven Oglununannesi abisine mi çekti bu da kuzum amannn işin zor allah yardımcın olsun belki de öğrenememiştir daha 1 gün oldu emzik emiyor mu alıştı mı ay ne meraklıyım ben de nasıl olcak acaba senden hayal kuruyorum kendime 😂😂😂😘😘