Babydream benimmdunyamm çok normal canım her insanım hamilelik süreci farklıdır 😋 dua et olmasın 16. Haftamdayım hala midem bulanıyor hala tiksiniyorum halaa yemekk yapamıyorum inşallah olmaz çünkü mide bulantısıı çok zor 🤭
Regina16 benimmdunyamm benim de 10. Haftam 5. Haftada mide yanmam basladi bulantim neredeyse hic olmadi yalnizca iki uc saatte bir yemek yemezsem bulaniyordu. Herkesin bulanacak diye bir sey yok bence cani. Suan o yanmalarim da bitti gibi bir sey.
Ezgicck benimmdunyamm maşallah ne güzel canım bende 13+3 oldum hiç bulantım olmadı normal yani herkesin aynı olmuyor
Dilanilhn benimmdunyamm benim suan 38+4 en başından beri mide bulantısı olmadı endişelenme dua et hep böyle olsun benim arada Cook nadir midem bulandırdı kusardim sen daha naslardasin seninde arada tutacaktır merak etme
Pln888 Benimde 8. Haftam hiç bulantım yok. Doktorum 10. Haftada hormonlar tavan yapar ozaman başlayabilir dedi. İnşallah hiç olmaz😊
zeynepdurunun_annesi benimmdunyamm benim de öyle olmuştu 8. haftada başladı bulantılar ama bazılarında çok yoğun oluyo bazılarında az. Yani olmayadabilir bulantı. İnşallah olmaz 😂❤️