benimmdunyamm Bulantım hiç yok arada midem yanıyor hafif kasık ağrım var başka birşey yok normal mi bulanmamasi
biroglanannesii benimmdunyamm 8 aylık hamileyim hiç bulantım olmadı taş çatlasın 2-3 kere kusmuşumdur . Taaki bu hafta bulantılarım başladı hamileliğimin sonunda
Makif2112_ benimmdunyamm hemen olmuyo zaten ileriki günlerde artiyo ama herkeste bulanti olacak diye bişey Yok
moom222 benimmdunyamm ayni durummdayiz cnm miğde yanması ara sıra kasık ağrısı sekiz haftaligim bnde hiç miğde bulantim yok
Busr21 benimmdunyamm normall benimde hiiic olmadi biraz genetik benim anneminde öyleymiş ablamlarda öyleydi
Derya2867 benimmdunyamm 36 haftalık hamileyim bir kez olsun kusmadım hafif bulantılarım oldu koku hassasiyeti bilmem ne hiç olmadı aksine iştahım açıldıkça açıldı millet mutfağa giremez ben kebapçıların dönercilerin önünde kamp kurdum her hamilelik farklıdır canım ☺️
Askiletotomsu Zeynepaker ay benimde öyle oldu cumartesi eşime dedim ki hiç gebe gibi değilim bulantı yok bişey yok Ay sonra ben o gece bir uyandım acile gittik😅😅😅😅😅😅
Oznurunannesi benimmdunyamm ilk hamileligimde hayat okadar zindan oldu ki bana klozete sarilir aglardim artik 4 ay once sezeryan dogum yaptim ve bir kac gun once yine hamile oldugumu ogrendim.insallah benimde bu sefer guzel gecer.