Inan_busra40 Merhaba sevgili anneler ve anne adayları, daha önce normal doğum yapmış anneler vajina tekrar eski haline dönmüyor diyorlar bu konu hakkında yorum yapıp yardımcı olur musunuz🌺
ruveyda98 Inan_busra40 dönüyor merak etme. Yani bende dönmüştü sadece ilk zamanlar hava çıkışı oluyordu sonra düzeldi ama
35lavanta Inan_busra40 Ben sorun yaşamadım kuzum eşimede sordum fark yok dedi ama düzenli kegel egzersizi yapıyorum bu aralar biraz boşladım ama sanırım onun artısı baya oldu ama şimdi 2. Gelicek istesemde istemesemde illaki genişleme olur diye düşünüyorum ama düzenli egzersizle oda çok sorun olmaz
Aycaaa571 Inan_busra40 canım normal doğum yaptım 3 tane dikişim var ama hiç doğum yapmamışım gibi deforme olmadı eski haline döndü tabi daha lohusayım eşimle ilişkiye daha girmediğim için cinsellik konusunda bişey diyemem 😄
Inan_busra40 Nurklc38 peki bununla ilgili de birkaç araştırma yaptım o da doğumdan sonra olunca daha sağlıklı oluyor diyorlar siz faydasını gördünüz mü acaba 🌺
Nnurdan Nurklc38 nasıl bir süreç uzun sürdümü memnun kaldınızmı ne gibi bir işlem yapıldı ve ücret ne ödediniz ek olarak bilgi verebilirmisiniz
Inan_busra40 35lavanta yaa çok teşekkür ederim kegel egzersizini doğum öncesi kasları hazırlamak için önermişti ebe bana ben şimdi o yüzden yapıyorum ama faydasının olduğunu bilmek beni çok mutlu etti 🌺 biraz korkuyorum normal Doğumdan malum çevre çok enteresan şeyler anlatıyor ne okusam ne dinlesem de istemsizce aklımda kalıyor maalesef😞
ruveyda98 Inan_busra40 3 ay filan sürdü sonra rahmin toparlandığını da anlıyorsun karnıın da şekil alıyor zaten
35lavanta Inan_busra40 Çok normal siz o egzersizi hiiiç bırakmayın ilerde altımıza çip yapmıcaz bu sayede 🤭🤭😂😂 Yani sanırım birazda bünyeyle alakalı rahim kendimi anca toparlıyor birazda egzersizle destek olundumu daha kolay geçer diye düşünüyorum 💕
Inan_busra40 35lavanta inşallah benimde tüm umutlarım O yönde 😍ne güzel konuşuyorsunuz çok teşekkür ediyorum Herşey için sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza 💕
Inan_busra40 Aycaaa571 yaa daha yeni mi sağlıkla büyütün inşallah 💕🥳 teşekkür ederim bilgilendirmeniz için 🌺😘
Mizgin_2163 Inan_busra40 Allah nasip ederse 4.kez normal doğum yapıcam. 3 doğumunda da eski haline döndü. Elhamdülillah.
Inan_busra40 Mizgin_2163 çok sevindim sizin adınıza inşallah benimde öyle olur 😌 teşekkür ederim 😊 sağlıkla alın kucağınıza diğerlerini de hayırla büyütün inşallah 🌺
Nurklc38 Banuka Doktoruma doğum yapmadan en başta söyledim kontrol de ve dikişsiz kesiksiz normal doğum yaptım kesiğim yoktu ve yapılabileceğini söyledi