Elika0 Kızlar 35+4 deyim hala dönmemişşş döndürmek için ne yapabilirim bilmiyorum YouTube da video var ama korkuyorum birşey olur diye. Sizler ne yaptınız döndürmek için birşey yaptınız mı ? Ay sonuna dönmezse sezeryan tarihi verecek doktorum. Son 3 haftam var dönmesi için
Tubaelcin Elika0 Bende çok merak ediyorum bilgisi olan çıkar umarım bilgilendirir bizi 36 haftalığım hala dönmemiş bizim kızce 💗
Sedaaaa2 Elika0 valla bende cok merak edıyorum bende 30 da gittigimde makat gelişiydi inşallah doner diyorum bi okuyorum karanlıkta ısık tutmak işe yarar yazıyor bı okuyorum saga sola donerek uyumak işe yarar dıyo bı okuyorum pilates topu yürüyüş diyo artk bende haftalar gectıkce korkuyorum bakalm 35 de bana ne dicek doktor
babyackgz Elika0 37+1 deyiz benim oğlumda dönmedi doktorum sezaryen kararı aldı haftaya tarih belirlicez 🥺 yalancı sancılarım oluyo çok düşük bi ihtimal belki döner bekleyelim bi hafta daha dedi
Tubaelcin Elika0 siz vidyo faln diyince hemen baktım youtebeden yaptım kanepeden sarkma hareketi ni uygulicam hergun umarım faydası olur
Elika0 Tubaelcin kız dikkat et başın falan döner allah korusun hergün mü yapılması gerekiyormuş birde iyi araştır birşey olmasın ben cesaret edemedim valla
Tubaelcin Sedaaaa2 ışığı bi kaç yerde okudum gördüm bende denemekte fayda var onuda denicem sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah 💗🤲sizin ilk doğum mu
Sedaaaa2 Tubaelcin valla ben denedim de anlamadım bısey bi de siz deneyin 😂😂evet ilk olcak inşallah 🥰
Mrskocc Işık , ses , soğuk , sarkma bunları hep öneriyorlar ama bebiş dönmek istemediği takdirde hiçbiri yaramaz doğuma 15 dk kala yine başa döner 😂 minnoşlar nasıl isterse öyle oluyor 🥰
Tubaelcin Elika0 karnının üst kısmından kasiklarina telefon feneriyle yada daha kuvvetli bir fenerle ışık tutuyorsun faydası oluyormuş
Tubaelcin Elika0 Elika0 Bisy olmaz Allahın izniyle eşim yanımdaydı zaten youtebede hergun diyo ama bide doktoruma danişiyim
Sedaaaa2 Elika0 kız bacaklarını gun ıcınde actıgında bile camasırsız cocuk o ısıgı algılıyormus bunuda okudum da cok tuaf geldıydı 😂😂😂karanlıkda fenerle tutuyomussun işde alt kısma o da etkılenıp gelıyormus sanırım
Elika0 babyackgz ben şimdi soğuk kompres yapıyorum kafası belli sert birşey göbek deliğimin üst tarafında. Buz torbasını koydum kıpraşmaya başladı inanılmaz bir şekilde. Pek dönecek gibi değil ama alttan tekmeliyor 😂 deneyin isterseniz sizde zararsız bir yöntem
Hakandeniz Bebegin belli haftadan sonra dönmesi çok mümkün olmuyor. Benim de ilk bebeğim tersti sezaryen oldum .2.normaldi ama yine sezeryan oldu .doktor normal dogum tavsiye etmedi.simdi 3.hamileyim buda ters .
Elika0 Hakandeniz evet dönmezse yapacak birşey yok maalesef dönecek gibi durmuyor ama bi soğuk kompres deneyeyim belki döner. Benim ilk gebeliğim dönme ihtimali var sanırım daha 39a kadar bekleriz dedi doktorum olmazsa sezeryan