incikinannesi Sedaaaa2 Ben bu hafta gittim 29 haftalıkta yani kafası sağda duruyordu sanırım daha dönmedi yan yatıyor 🤭sormakta aklıma gelmemiş birdahakine soruyım
Oznurkk Sedaaaa2 30+4 te gittiğimde dönmüştü ama ne zaman dönmüştür bilemeyecem. Hep hareket halinde olduğu için dönüyor mu vuruyor mu geziyor mu anlamıyorum 😂
Efraimmm Zeynepp97 benimki yirmi yedi oldu yeni kafasını yukarı döndü hep diyorum bu cocuk babasi kılıklı diye kimse inanmiyo
Damlamuratalparslan babyackgz bende şaşırdım çünkü o haftalardan dönmez diyorlar yer daraldığı için .ama ben hiç yürüyüş yapmamıştım o yüzden geç döndü sanırım ve bebeğim 3 kiloydu çok kilolu olmadığı için normal dedi doktor
Mirzaninannesiii babyackgz devlet 40 a kadar bekleyelim dedi sandım suyun gelirse gel dedi sadece şuan özel hastane arıyorum çünkü 40 hafta coook
guzelbebegimmmmm Sedaaaa2 26da baş aşağıydı makat oldu. 29da baş aşağı döndü. 31 haftada tekrar makattayız. Umarım döner de normal doğar
babyackgz Mirzaninannesiii benim doktorum 39 a kadar bekliyoruz dedi 38-39 arası sezaryene alacak zaten dönmesi çok düşük bi ihtimalmiş artık yeri çok dar dedi
Mihribancglr Sedaaaa2 27 de aşağıdaydı 34 de döndü makat duruş a geçti doğuma 5 gün kala yani 37+3 de kanaldaydı 🤷🏼♀️🥰