35SD28 Günlük 3 - 3,5 l su içiyorum ama wc den çıkamıyorum. Doktor da az mı su içiyorsun diyor. Şaştım kaldım. sizde durumlar nasıl? 30+2 yiz
kuzeymomsss 35SD28 3 4 lt arası içiyorum enfeksiyonum var. Anlamadığım doktor o kadar su içtiğiniz bildiği halde su içmemenize neden bağladı ki 🙄 zaten su içmeseniz o kadar sık çıkamazsınız. Ama bazen 4 lt içtiğin de fenalık geçirecek gibi hissediyorum kendimi
35SD28 Eslem_1 hayır amniyon sıvısı yüzünden diyor sanırım. Bende nir sıkıntı mı var hocam diyorum hayır diyor. Son kağıdımda yeterli yazıyor. Ondan öncekinde normal. Sanırım sınırdı ama bir şey de demiyor😬🤔
35SD28 kuzeymomsss geçmiş olsun benimde vardı geçti çok şükür. Evet, midem bulanıyor artık. 2 dir böyle söylüyor. En az 3l su içiyorum. Bir sıkıntı mı var hocam diyorum hayır diyor
kuzeymomsss Eslem_1 20.haftamda öğrendim şuan 21+4 haftalığım şikayetlerim azaldı gibi, bekarken böyle bir sorunum yoktu salı günü tekrar test yaptıracağım
35SD28 kuzeymomsss sık çamaşır değiştiriyorum. Bunu hep yapardım zaten. Ütüleyerek giymeye başladım. Bol su yoğurt ve yoğurdun suyunu içtim. Kendim yapıyorum. Brokoli ve asitli meyveler ve sularını sıkıp içtim.
kuzeymomsss 35SD28 yoğurt ve meyvelerin suyunu içmeyi ilk defa duydum. Diğerlerinin hepsini yapıyorum inşallah geçer benim de 🤲🏻
35SD28 BabyLoveeee çok şükür ama siz yine de bol bol içmeye çalışın. İlk haftalar bende öyleydim. Sonradan enfeksiyon çıktı ve Dr un bu lafı.
Sema065 @35SD28 ben de öyle içiyorum ama suyum azalmış anlamadım gitti su işini bol su iç diyor daha napacaksam anlayamadım
35SD28 kuzeymomsss inşallah kuzum🤲 hamile değilken ağır bir enfeksiyon yaşamıştım yoğurdun suyunu öyle araştırıp öğrenmiştim. M.suyunu da bu enfeksiyon da öğrendim brokoliyle
Rabiaugur Ben hiç su içemiyorum fazla içtiğim zaman midem bulanıyor günde 1 litre ya da en fazla 1,5 ama en son doktora gittiğimde doktor suyun iyi dedi enfeksiyonum yok ama akıntım çoğaldı son zamanlarda
35SD28 Rabiaugur dikkat edin her ihtimale karşı. Ben sınav haftası suyu azalttım ve üşüdüm hemen enfeksiyona çevirmişti.