yerlersenietipuff Arkadaşlar yeni gebeyim daha. Hastaneye kontrole gitmedim hiç. Özelde doğum yapacak olan varmı ücretler ne kadar hangi hastane. Bana yardımcı olur musunuz
FusunF yerlersenietipuff ben liv hospital gidiyorum canım doğum paketim 10.000 tl ama şuan ne kadar oldu bilmiyorum zam gelmiştir yılbaşı sonrası
Ozlemtrh Ben Hüseyin pehlivan ın muayenehanesine gidiyorum koru hastanesinde doğumum olacak 6500 verdim paket aldık şimdi fiyatı bilmiyorum ama
Rum-1 yerlersenietipuff kuzum benim doktorum Zahide Küçük özel kliniği var oraya gidiyorum paket aldık biz kalp atımı duyulduktan sonra 9500 tl ydi ama zam gelmiştir büyük ihtimal
Nezii Rum-1 @yerlersenietipuff Zamlı fiyatı 13.500 dediler çok iyi almışsınız. Bir şey sormak istiyorum. Zahide hanımın ilgisi nasıl? Çok fazla takipçisi var hastası yoğunsa ilgisi azalıyorsa diye endişelendim. İstediğiniz zaman ulaşabiliyormusunuz ?
Ummus0626 Rum-1 bende zahide hamıma gidiyorum paket 10000e almıştım ağustosta geçen ay gittim kontrole birine fiyat verdiler 13.500 duydum🙈🙈
1elifelif yerlersenietipuff VM Medicalpark a gidiyorum Ulviye İsmailova memnunum kendisinden 8.500 TL idi şimdi ne kadar bilmiyorum.
Semali1 Canım bende yeni koru hastanesiyle anlaştım 10.000 lira. Doktorumun özel kliniği var oraya gidiyorum. Doğumu kısmetse koru da yapacağım
Kbrr yerlersenietipuff doktorum çiğdem güler koru hastanesi 8 haftalık gebeyim muayenehanesi var doğum hastanede oluyor 10 bin fiyatı
Tugbademir yerlersenietipuff kusura bakma simdi gördüm. Simdilik memnunum benim icin onemli olan doğum ani tabi
charlottececi yerlersenietipuff zahide hanim korudayken normal hasta olarak birkaç kez gittim. Cok ilgili ve guler yüzlü bir hekim. Eli de cok hafifti 😄 ben eger tek gebelik olsa ve ozele gitsem zahide hanimi dusunuyordum ama kısmet devlette parali takip olmakmis 😄 her sey ikizlerim icin 🤣
Meryemtolga yerlersenietipuff batikent medicalparka gidiyorum Aylin Ayrim hocaya cok memnunum biz Ekimde dogum paketi aldik 8500 tl ye su anda ne kadar bilmiyorum