Annevecanliblog Ayseomer34 sorduğun için söylüyorum fettah fettan gibi değil mi canım aklıma ilk o geldi 😔
Ayseomer34 Annevecanliblog Fettah Allah’ın isimleri arasında yer alıyor güzel bir anlamı var bende yanına isim yakistirmak istedim
Ayseomer34 kivirciginannesi Kayinpederim çok istemişti adını koymamizi bende kırmak istemiyorum çok mu kötü duruyor yan yana isimler
kivirciginannesi Ayseomer34 vala çok alakasız duruyor canım. Yani nedir bu ufacık bebeğe isim verme merakı ben anlamıyorum
Annevecanliblog Ayseomer34 Ya ama sormuşsunuz insan çekinerek de yorum yapıyor bir yandan üzülmeyin lütfen. Bence isim çok öznel bir şey sizin içinize sinmesi en önemlisi. Kimseye sormadan koysanız daha iyi.
ikizleri_beklerken34 Ayseomer34 emir fettah koyarsanız resmî yerler , okulda vs. E. Fettah olarak geçer genelde Fettah olarak söylenir ama Fettah emir olursa emir diye seslenilir genelde siz bilirsiniz
Ayseomer34 ikizleri_beklerken34 Resmi yerlerde hiç kısaltarak isim yazıldığını görmedim galiba ama haklısınızdir belki teşekkürler 🤗
EsraYsf Bence okadar da kötü değil yeni nesil anneler yeni modern isimler arayışında olduğu için biraz yadirgamis olabilir canim bence hoş adıyla gelsin inşallah 🥰
ikizleri_beklerken34 Ayseomer34 okul hayatım boyunca ilk ismim listelerde ,ilk harf ve sonrası nokta işareti oldu :) daima ikinci ismimle hitap edildi. Tercih sizin ben emir ismini daha çok beğendinizi düşünerek sıralama değişikliği yapmanızı önerdim