Murgul Damyavuz haklısınız Sağlık çalışanlarının çoğu 5 para etmez… Devlet hastanesimiydi hangi şehir
Damyavuz Murgul Hayır İstanbul da Özel bir hastane 😣 Şöyle ki doktorum tatildeydi ve hafta sonu olduğu için şansızlığım bu kadarı :(
Murgul Damyavuz özel hastane mi şok oldumm Doğumun günü saati olmazkii Ayrıca tatildede olsa özel bu doktorunuz gelmesi lazım aslında
Ipek99 Nrlkmc Yürüyüş, merdiven inip çıkma, pilates topu hareketleri yaptım, hamileliğim boyunca çok hareketliydim. Faydası oldu mu bilmiyorum ama benim yaptıklarım bunlardı.
Ozgrm Melek_29A Gittim cnm çatı muayenesi oldum çatım uygun doğum için bekleyeceğiz bebiş kilosu 2800 gr minyon olckmış 1 haftada sadece 100 gr almş Hurma yürüyüş squat merdiven önerdi ilişki için de bşy demedi sadece Amerika doğum derneği ilişkiyi öneriyor dedi. Siz3 kalmış dedi
Babymy Dorukberra şuan 34+5 im ama alt karnıma çok baskı var çok ağrıuor hep başı aşağıdaymış . Şimdiden başlasam erken doğum mu olur acaba beklesem mi biraz daha
Melek_29A Ozgrm sevindim canimm simdi ayni olduk iyice seninle bende evde is yapiyorum eğilip kalkiyorum yürüyüşe cikamadim kac gündür yarin bir cikicam iliski bana da önerdi kolaylaştırır dedi ama cesaret edemiyorum aksamlari agrim oluyor 😄😄
Ozgrm Melek_29A inşallah bir sancıda doğururuz. Kolay ve sağlıklı bir doğum olur. Allah tüm hamilelrin yardımcısı olsun bizim de. 🙏🙏
xayssx iremovic şimdi gördüm 🙃 evet son 1 ay yaptım 15 dk belki ve ev işlerinide asla bırakmadım. Çamaşırda serdim yere biley düştüğünde de çömeldm aldım hep