Gamzeee__ Minimey09 4 ile başladım 36. Hafta 37 de günlük 6-8-10 bu şekilde devam ettim doğuma giderken bile yedim 38+6 oğlum dogdu 🤲🏻
Minimey09 Gamzeee__ Allah bağışlasın canım sağlıklı hayırlı ömrü olsun Allah tüm annelere kolaylıla doğum nasip etsin inşallah
Eslem_1 SeydaPrc son aylarda destek almadan squat yapılmıyordur ama değil mi o ağırlıkla? Kaç kez yapıyordunuz bir günde
Eslem_1 Dorukberra belki çayın yanı sıra aralarında çok fark olmamasının da etkisi olmuştur dediğiniz gibi 😊 ama bu çayı doktoruma muhakkak soracağım altın değerinde bi bilgi herkese etki etmiyordu belki de ama
Dorukberra Eslem_1 ilk dogumumda kolay oldu canım tabiki eblkide etki etmez herkeeze ama ben çok fayda gördüm 🥰
SeydaPrc Eslem_1 Eşim sağolsun arkama geçip koltuk altımdan tutuyordu beraber yapıyordu bazen diyordu doğuracaksın şimdi yeter diye 😂eşim yorulana kadar yapıyorduk
EymenMetehan Ozgrm teşekkürler cnm. Ben 33+6da gitmiştim 2400 gramdı. Nidicarda başlattı bir hafta sonra gittiğimde 2520 almişti. Kılo alımını yavaşlattı mı diye düşündüm.
Hazalcemal Hilal-95 aynen canım bende suni sancıyı daha kolay doguö ettim kendi sancım daha felaketi valla
Hilal-95 Hazalcemal bnm yengeme suni verdiler asla sancısı olmadı😀 demekkı kendı sancım daha kötüydü ben normal sancıyla doğurdum şükür ama acılmam hızlı oldu
Damyavuz Murgul tabi değil ama doğum daha yeni başladığında ebelerin yardımcı olması lazım insanlar o kadar kötü ki, her şey kolaylarına gelsin istiyorlar…
Murgul Damyavuz haklısınız Sağlık çalışanlarının çoğu 5 para etmez… Devlet hastanesimiydi hangi şehir
Medine94 Gamzeee__ ben hergün 3 tane hurma yiyorum daha 23 haftalığım sıkıntı olur mu ki hurmayı sevdiğim için yiyorum
Gamzeee__ Medine94 Rahimi yumuşattığı icin erken doğuma yol açar Allah korusun şuan çok erken 35-36. Haftadan sonra tüketmelisiniz… Saglikla kucağıniza Almanız dileğiyle 💐